FTT is het utility token voor de grote internationale crypto derivatenbeurs FTX, die de laatste tijd veel aandacht heeft getrokken. FTX-klanten kunnen de token gebruiken om kosten te verlagen en er rente mee te verdienen. Maar als je geen FTX-klant bent, heeft het dan zin om de munt te kopen? Hier bespreken we enkele dingen om op te letten.

Deze dagen zijn er een enorm aantal cryptocurrency marktplaatsen om uit te kiezen. Het is niet gemakkelijk om het ideale bedrijf te kiezen voor jouw beleggingen. Dit komt onder andere omdat de meerderheid van de crypto marktplaatsen verschillende en unieke functies hebben, evenals utility tokens die uniek zijn voor hen.

Vandaag kijken we naar de FTX token; FTT. Niet alleen een uitstekend alternatief voor verfijnde handelaren, de FTX Token biedt meer functies en functionaliteiten dan veel van haar concurrenten.

FTT token

Wat is de FTX token?

De FTX FTT Token is een ERC – 20 token op het Ethereum blockchain en de native cryptografie van het FTX Exchange platform. Als je momenteel gebruik maakt van FTX, of van plan bent het binnenkort te gebruiken, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een of andere FTT-token om uw voorraad aan te vullen. Houders van tokens krijgen enorme kortingen op de handelskosten die door het platform worden aangerekend. Gebruikers kunnen FTT ook gebruiken om toegang te krijgen tot extra voordelen, waaronder lagere handelskosten en veel meer dan FTX token, SRM, door het om te zetten in FTX.

De FTX beurs is een krachtig handelsplatform voor spot, over-the-counter ( OTC ), futures, en voorspellingsmarkten. Hoewel het nog vrij jong is, heeft het zijn naam gemaakt in de lijst van grootste crypto instant uitwisselingen in de wereld.

In het geval van een leveraged transactie die liquideert om het betalen van margin calls te vermijden. Gedwongen liquidatie kan desastreus zijn voor gebruikers en grootschalige handelaren. Er is een backstop liquiditeitssysteem bij FTX, dat grote handelaren in staat stelt contante transacties te kopen voordat ze de hele markt beïnvloeden. De meeste, zo niet alle, beurzen met hefboomwerking, zoals OKEx, hebben aanzienlijke liquiditeitswaarborgfondsen, maar ze kunnen niet omgaan met ernstige prijsschommelingen, zoals die worden ervaren door de FTX backstop.

FTX token kopen

Open een account online
De volgende stap is om jouw identiteit te controleren en te verifiëren, om iets te kopen zodra je jouw account hebt geopend. Dit omvat jouw adres, sofi-nummer, en een afbeelding van uw rijbewijs of een legitieme ID. Je kunt jouw account financieren en beginnen met handelen nadat je klaar bent met het verifiëren van uw identiteit.

Je hoeft geen wallet aan te maken om FTT Token rechtstreeks van een gecentraliseerde beurs zoals FTX te kopen. Het is natuurlijk wel verstandig om een software of hardware wallet te hebben om de FTT token in te bewaren

FTX wallet

Beide soorten wallets hebben voor- en nadelen die van elkaar verschillen. Het gebruik van software-wallets met gedecentraliseerde financiële ( Defi ) apps is over het algemeen goedkoop en ongecompliceerd, maar ze zijn minder veilig omdat de wallet informatie online wordt opgeslagen.

Hoewel hardware wallets duur en onhandig in gebruik kunnen zijn, zijn ze de meest veilige methode om de cryptocurrency in te bewaren. Veel beleggers gebruiken een combinatie van hardware en software wallets om het beste van twee werelden te verkrijgen, waarbij ze het grootste deel van hun crypto in een hard wallet bewaren terwijl ze een software wallet gebruiken voor de dagelijkse handel.

Koop de FTT token

Voor beleggers die toegang hebben tot FTX, is deze stap een fluitje van een cent. Eerst en vooral moet je jouw wisselrekening financieren met fiat geld of een andere cryptocurrency die wordt ondersteund. FTX accepteert fiat geld stortingen gemaakt via een bankrekening en met behulp van een credit-of debetkaart. Zodra ke het geld hebt dat nodig is om de aankoop te doen, selecteert je het FTT-handelspaar dat je wilt gebruiken en voltooit je de transactie.

Conclusie

Als je een internationale FTX-klant bent, heeft het bezit van FTT verschillende voordelen, variërend van lagere kosten tot de mogelijkheid om inkomsten te verdienen op uw investeringen. Als je geen klant bent van FTX en overweegt te investeren in FTT, moet je jezelf ervan bewust zijn dat wijzigingen in de regelgeving het grootste gevaar kan zijn voor de token.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *