Coinmerce Exchange Review

9.5
5/5

Coinmerce is een Nederlandse crypto exchange dat meer dan 140 verschillende cryptocurrencies aanbiedt. 

coinmerce logo

Aanbod

140 verschillende cryptocurrencies

Betaalmethoden

Bankoverschrijving

Minimal storting

€10

Eigen wallet

Ja

Transaction Fees

1,57%

Voorwaarden

Coinmerce is een veilige crypto exchange met een ruim aanbod van cryptocurrencies, en een app die gemakkelijk te gebruiken is voor beginnende crypto handelaren.

Voordelen Coinmerce

Nadelen Coinmerce

In deze Coinmerce exchange review gaan we het hebben over de belangrijkste onderwerpen van het Coinmerce platform. We gaan kijken of deze aanbieder betrouwbaar is en bij je past. We proberen zo goed mogelijk om de feitelijkheid actueel te houden om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Wat is Coinmerce?

Coinmerce is opgericht in 2017 met het hoofdkantoor in Amstelveen. Het is ontstaan door twee broers die een goede manier vonden om Ethereum voor zichzelf en hun familie te kopen. Daarom hadden de broers het doel om cryptocurrencies zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. De belangrijkste pijlers voor hun platform zijn gemakkelijkheid, snelheid en betrouwbaarheid.  

Zo wil Coinmerce zich onderscheiden van hun concurrenten. Het is voor Coinmerce belangrijk om het voor iedereen zo eenvoudig, en toegankelijk mogelijk te maken om te investeren in deze snelgroeiende markt. 

In 2018 lanceerde Coinmerce het broker handelsplatform en is naarmate de tijd steeds gebruiksvriendelijker geworden. Het platform is toegankelijk via de webbrowser en door middel van het downloaden van de mobiele app.  

Registreren bij de Coinmerce exchange

Om toegang te krijgen tot het platform moet je eerst een account aanmaken via de website van Coinmerce. Het platform is verplicht om je identiteit te registreren om fraude te voorkomen. Hiervoor moet je een foto maken van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. De goedkeuring van de registratie wordt meestal verwerkt op dezelfde dag. 

Coinmerce verifiëren

Wanneer je een account hebt aangemaakt moet je ook nog je bankrekening verifiëren. Hiermee word je Coinmerce account gekoppeld aan je persoonlijke rekening. Deze koppeling wordt voldaan door middel van het overmaken van een vergoeding van één cent. Dit kun je gemakkelijk en snel doen met het gebruik van iDEAL. 

De reden voor het koppelen van je bankrekening is om er zeker van te zijn dat de naam van het account overeenkomt met de naam van de bankrekening. Wanneer de verificatie van de bankrekening is verricht, kun je tot 20.000 euro per dag handelen. 

Wanneer je transacties wilt uitvoeren met een bedrag hoger dan dit limiet is er nog een upgrade van je account nodig. 

Coinmerce Pro

Wanneer je wilt handelen met bedragen hoger dan de limiet van een standaard account moet je het account omzetten naar een Pro account. Hiermee heb je de mogelijkheid om onbeperkt geld en crypto te storten, en te verhandelen. Deze verificatie wordt voldaan door een bewijs van woon- of verblijfplaats en een geldbron te tonen. Ook wordt er een videogesprek gepland om je behoefte te bespreken. 

Is Coinmerce veilig en betrouwbaar?

Het platform van Coinmerce is een serieuze onderneming met een lange termijnvisie voor de Nederlandse cryptomarkt. Coinmerce verzekert gebruikers dat er dagelijks een team bezig is om de veiligheid van het platform te waarborgen. Ook zijn er onderzoeken van meerdere onafhankelijke onderzoeksbureaus.

Handelen op de Coinmerce exchange

Om te beginnen met het handelen op het platform moet je minimaal tien euro storten op je Coinmerce account. Wanneer je gebruik maakt van iDEAL zijn de kosten per transactie dertig cent. Coinmerce biedt 140 verschillende cryptocurrencies aan op het platform. 

Dit assortiment wordt regelmatig bijgewerkt, er worden zowel nieuwe munten toegevoegd, en verwijderd. Je transactie wordt binnen 24 uur verwerkt en wordt vervolgens als Coinmerce Coins in je cryptowallet weergegeven.

Coinmerce's transactiekosten en withdrawal fees

Eén Coinmerce Coin heeft een waarde van één euro en wordt gebruikt voor alle betalingen op het platform. Wanneer je crypto verkoopt via het platform ontvang je ook het bedrag in Coinmerce Coins. 

Om deze coins uiteindelijk op te nemen moet je eerst je Coinmerce Coins verkopen. Het geld wordt dan zo snel mogelijk naar je betaalrekening gestuurd. De kosten voor het storten van het geld op je bankrekening zijn gratis.

Coinmerce eindreview

Het platform van Coinmerce is eenvoudig, en gebruiksvriendelijk, hierdoor is het een van de meest gebruikte crypto brokers onder de Nederlanders. Ook hebben ze een breed aanbod van cryptocurrencies. 

Het platform werkt erg transparant en heeft de beste bedoelingen. Zowel voor beginners en ervaren crypto handelaren is Coinmerce een goede keuze voor een platform.

Contact opnemen

Er zijn enkele manieren om contact op te nemen met Coinmerce. Bijvoorbeeld kun je via de website contact opnemen door middel van een live chat. Of je kunt contact opnemen met het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. 

Het is handig om je e-mails te sturen met het gekoppelde e-mailadres, en eventuele screenshots zodat je zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Het e-mailadres van Coinmerce is support@coinmerce.io.

Over Ons

Aandelen en cryptocurrency

Wij zijn een team van experts op gebied van investeren in aandelen en cryptocurrency. Zo kun je informatie vinden over de verschillende crypto valuta’s en het laatste nieuws over verschillende items zoals uitkeringen, cryptocurrency, aandelen, futures, opties, Bitcoin, schulden en de bijstand.