1. Bekend
  2. thomas van der vlugt

Vermogen van thomas van der vlugt

Je hebt vast wel eens van thomas van der vlugt gehoord. thomas van der vlugt is een Politicus bekend van Politiek / boekverkoop. Maar heb jij enig idee wat een Politicus verdient? thomas van der vlugt komt uit Amsterdam en is geboren op 28-01-1983 in . Momenteel woont thomas van der vlugt in Amsterdam. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van thomas van der vlugt is. 

Naam

thomas van der vlugt

Geschat vermogen

1 miljoen euro

Geboortedatum

28-01-1983

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Amsterdam

Beroep

Politicus

Wat is het vermogen van thomas van der vlugt?

thomas van der vlugt heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van thomas van der vlugt. thomas van der vlugt heeft momenteel een geschat vermogen van 1 miljoen euro. 

Wie is thomas van der vlugt?

Waar komt het vermogen van thomas van der vlugt vandaan?

thomas van der vlugt heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Politicus.

Hoeveel verdient thomas van der vlugt per jaar?

Hoeveel thomas van der vlugt precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat thomas van der vlugt zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot 108 duizend per jaar. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van thomas van der vlugt wordt geschat op 1 miljoen euro. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van thomas van der vlugt kunnen oplopen tot Unknown.