1. Bekend
  2. Tatjana Simic

Vermogen van Tatjana Simic

Je hebt vast wel eens van Tatjana Simic gehoord. Tatjana Simic is een Sporter bekend van Hockey. Maar heb jij enig idee wat een Sporter verdient? Tatjana Simic komt uit Nederland en is geboren op 14-01-1980 in Leiderdorp. Momenteel woont Tatjana Simic in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Tatjana Simic is. 

Naam

Tatjana Simic

Geschat vermogen

onbekend

Geboortedatum

14-01-1980

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Sporter

Wat is het vermogen van Tatjana Simic?

Tatjana Simic heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Tatjana Simic. Tatjana Simic heeft momenteel een geschat vermogen van onbekend. 

Wie is Tatjana Simic?

Waar komt het vermogen van Tatjana Simic vandaan?

Tatjana Simic heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Sporter.

Hoeveel verdient Tatjana Simic per jaar?

Hoeveel Tatjana Simic precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Tatjana Simic zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot onbekend. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Tatjana Simic wordt geschat op onbekend. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Tatjana Simic kunnen oplopen tot .