Vermogen van Sonja Bakker

Je hebt vast wel eens van Sonja Bakker gehoord. Sonja Bakker is een Auteur bekend van Eetgoeroe. Maar heb jij enig idee wat een Auteur verdient? Sonja Bakker komt uit Nederland en is geboren op 1974 in Avenhorn. Momenteel woont Sonja Bakker in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Sonja Bakker is. 

Naam

Sonja Bakker

Geschat vermogen

€413,00

Geboortedatum

1974

Nationaliteit

Nederlandse

Woonplaats

Nederland

Beroep

Auteur

Wat is het vermogen van Sonja Bakker?

Sonja Bakker heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Sonja Bakker. Sonja Bakker heeft momenteel een geschat vermogen van €413,00. 

Wie is Sonja Bakker?

Sonja Bakker is een Nederlands gewichtsconsulent en schrijfster. Haar publicaties over slanken trokken in de jaren 2010 een groot publiek. Het volgen van haar adviezen werd vaak sonjabakkeren genoemd. In latere jaren werd ze achtervolgd door beschuldigingen van plagiaat; ze gaf dat later ook toe.

Sonja en haar dieet

Bakker groeide op in een ondernemersfamilie, haar vader heeft een bloembollenbedrijf in Avenhorn. Ze haalde in 1990 het diploma van de huishoudschool en rondde in 1993 de meao-opleiding (economisch en administratieve richting) af. Na het meao werkte Bakker als P&O-medewerker bij Christine Ie Duc BV in Volendam. Ze had zelf al diverse diëten geprobeerd voordat ze in 1995 met de schriftelijke LOI-cursus gewichtsconsulent begon, waarvan ze in 1997 het diploma behaalde. Daarna volgde ze een cursus orthomoleculaire voeding, op basis waarvan ze haar eigen dieetmethode om af te vallen ontwikkelde. In 1997 begon ze haar eigen gewichtsconsulentenpraktijk.

Diverse programma’s

Van haar eerste boek Bereik je ideale gewicht! Werden in 2005 en 2006 ca. 400.000 exemplaren verkocht. In het boek staan strikte weekmenu’s, die de sleutel tot gewichtsvermindering moeten zijn. Het boek stond van de tweede week van 2006 tot maart 2007 onafgebroken in de top-10 van de meest verkochte boek. Na het succes van haar eerste boek zette Bakker een online-afslankprogramma op. Deze methode voor afvallen werd door de Nederlandse zorgverzekeraar Univé opgenomen in het aanvullende verzekeringspakket.

Televisie programma’s

Nadat ze in diverse televisieprogramma’s te gast was geweest, maakte Bakker in oktober 2006 deel uit het vijfde seizoen van het televisieprogramma Je Echte Leeftijd. De commerciële zender SBS6 huurde Bakker in als potentieel kijkcijferkanon, met de bedoeling het programma een nieuwe impuls te geven. In Je Echte Leeftijd begeleidde ze kandidaten op weg naar een gezond gewicht. Bakker schreef columns voor het Noordhollands Dagblad, het Haarlems Dagblad, de IJmuiden Courant, het Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Ze verzorgde eenmalig het hoofdredacteurschap van het blad Flair. Vanaf januari 2007 verscheen een maandelijkse column van haar hand in het tijdschrift Sante. Haar eerste boek Bereik je ideale gewicht!werd in 2007 onder de titel Erreichen Sie lhr Trauma gewicht!uitgebracht op de Duitse markt. Hiervoor deed Bakker uitvoerig onderzoek in Duitse supermarkten, waar zij keek wat er zoal aan producten werd verkocht die niet zouden misstaan in haar methode. Verder verzorgde Bakker Lezingen voor artsen, ziekenhuispersoneel en het bedrijfsleven.

Waar komt het vermogen van Sonja Bakker vandaan?

Sonja Bakker heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Auteur.

Hoeveel verdient Sonja Bakker per jaar?

Hoeveel Sonja Bakker precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Sonja Bakker zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Sonja Bakker wordt geschat op €413,00. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Sonja Bakker kunnen oplopen tot -.