Vermogen van Rick van Stippent

Je hebt vast wel eens van Rick van Stippent gehoord. Rick van Stippent is een Ondernemer bekend van Stipt Polish Point’. Maar heb jij enig idee wat een Ondernemer verdient? Rick van Stippent komt uit Nederland en is geboren op - in -. Momenteel woont Rick van Stippent in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Rick van Stippent is. 

Naam

Rick van Stippent

Geschat vermogen

-

Geboortedatum

-

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Ondernemer

Wat is het vermogen van Rick van Stippent?

Rick van Stippent heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Rick van Stippent. Rick van Stippent heeft momenteel een geschat vermogen van -. 

Wie is Rick van Stippent?

Rick van Stippent is een ondernemer die de millenialdroom leeft. Voor zijn dertigste had hij een miljoen euro op de bank, verdiend met het restaureren van oude auto’s. Inmiddels heeft hij een flinke onderneming en vijfentwintig mensen in dienst. Daarnaast woont hij in een riant huis en rijdt hij in fraaie auto’s. Hij begon als kind met het wassen van de auto’s van familieleden, maar inmiddels komen er bij Rick van Stppent, die momenteel 29 jaar is, wel 150 aanvragen voor het renoveren van auto’s per dag binnen. De afgelopen jaren heeft Stipt Polish Point in Cught uitgebouwd tot een bijzonder goedlopend bedrijf.

Stippent kiest

Stipt staat in de detailwereld wisselend bekend. De meeste producten komen uit China, waar een ander merkje overheen geplakt wordt. Poetsen is niet Ricky zijn enige hobby. Een van zijn eerste aankopen was een Ferrari 348 TS. Voor slechts 16,5 duizend euro kocht hij in 2015 dit plaatje en lachte hij de ballen uit zijn broek. Ondanks de auto in slechte staat was, zag Rick er wel potentie in. Na het opknappen van dit racemonster besloot Rick de auto te houden. Verstandige keuze, want vandaag de dag heeft de auto een waarde van 66 duizend euro.

Werkzaamheden

Inmiddels heeft Van Stippent ruim twintig man in dienst en doet het bedrijf veel meer dan schoonmaken alleen. Hij zorgt ervoor dat auto’s fabrieksnieuw zijn: een door Van Stippent zelfverzonnen woord en wat hem betreft in de toekomst een begrip in de autowereld. Auto’s gaan hier weg zoals ze in de fabriek van de band rollen. Per dag krijgen wij 150 aanvragen voor een renovatie", zegt hij. Van Stippent maakt een vergelijking. Als je René Froger wil horen, dan kun je voor een tientje een abonnement op spotify nemen en er onbeperkt naar luisteren. Leuk, maar je kan ook voor 20.000 euro hem echt in huis halen en laten optreden. Zo moet je onze werkzaamheden ook zien. Die werkzaamheden kan je ook letterlijk zien. Stipt polish point heeft namelijk een eigen YouTube-kanaal en de filmpjes die daarop staan, zijn ook op facebook te zien.

Waar komt het vermogen van Rick van Stippent vandaan?

Rick van Stippent heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Ondernemer.

Hoeveel verdient Rick van Stippent per jaar?

Hoeveel Rick van Stippent precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Rick van Stippent zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Rick van Stippent wordt geschat op -. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Rick van Stippent kunnen oplopen tot -.