1. Bekend
  2. Prins Bernhard jr

Vermogen van Prins Bernhard jr

Je hebt vast wel eens van Prins Bernhard jr gehoord. Prins Bernhard jr is een CEO Coolblue bekend van Coolblue. Maar heb jij enig idee wat een CEO Coolblue verdient? Prins Bernhard jr komt uit Rotterdam en is geboren op 1977 in Rotterdam. Momenteel woont Prins Bernhard jr in Rotterdam. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Prins Bernhard jr is. 

Naam

Prins Bernhard jr

Geschat vermogen

1,6 miljard euro

Geboortedatum

1977

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Rotterdam

Beroep

CEO Coolblue

Wat is het vermogen van Prins Bernhard jr?

Prins Bernhard jr heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Prins Bernhard jr. Prins Bernhard jr heeft momenteel een geschat vermogen van 1,6 miljard euro. 

Wie is Prins Bernhard jr?

Waar komt het vermogen van Prins Bernhard jr vandaan?

Prins Bernhard jr heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk CEO Coolblue.

Hoeveel verdient Prins Bernhard jr per jaar?

Hoeveel Prins Bernhard jr precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Prins Bernhard jr zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot onbekend. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Prins Bernhard jr wordt geschat op 1,6 miljard euro. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Prins Bernhard jr kunnen oplopen tot Unknown.