1. Bekend
  2. Pieter Zwart

Vermogen van Pieter Zwart

Je hebt vast wel eens van Pieter Zwart gehoord. Pieter Zwart is een Vlootvoogd bekend van Adellijk geslacht. Maar heb jij enig idee wat een Vlootvoogd verdient? Pieter Zwart komt uit Nederland en is geboren op 1562 in Leiden. Momenteel woont Pieter Zwart in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Pieter Zwart is. 

Naam

Pieter Zwart

Geschat vermogen

-

Geboortedatum

1562

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Vlootvoogd

Wat is het vermogen van Pieter Zwart?

Pieter Zwart heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Pieter Zwart. Pieter Zwart heeft momenteel een geschat vermogen van -. 

Wie is Pieter Zwart?

Waar komt het vermogen van Pieter Zwart vandaan?

Pieter Zwart heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Vlootvoogd.

Hoeveel verdient Pieter Zwart per jaar?

Hoeveel Pieter Zwart precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Pieter Zwart zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Pieter Zwart wordt geschat op -. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Pieter Zwart kunnen oplopen tot .