1. Bekend
  2. Pauline Wingelaar

Vermogen van Pauline Wingelaar

Je hebt vast wel eens van Pauline Wingelaar gehoord. Pauline Wingelaar is een Hoofd-jeudtrainer bekend van Voetbalwereld. Maar heb jij enig idee wat een Hoofd-jeudtrainer verdient? Pauline Wingelaar komt uit en is geboren op 01-07-1976 in . Momenteel woont Pauline Wingelaar in . In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Pauline Wingelaar is. 

Naam

Pauline Wingelaar

Geschat vermogen

15 miljoen euro in 2016

Geboortedatum

01-07-1976

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Beroep

Hoofd-jeudtrainer

Wat is het vermogen van Pauline Wingelaar?

Pauline Wingelaar heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Pauline Wingelaar. Pauline Wingelaar heeft momenteel een geschat vermogen van 15 miljoen euro in 2016. 

Wie is Pauline Wingelaar?

Waar komt het vermogen van Pauline Wingelaar vandaan?

Pauline Wingelaar heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Hoofd-jeudtrainer.

Hoeveel verdient Pauline Wingelaar per jaar?

Hoeveel Pauline Wingelaar precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Pauline Wingelaar zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot onbekend. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Pauline Wingelaar wordt geschat op 15 miljoen euro in 2016. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Pauline Wingelaar kunnen oplopen tot Unknown.