1. Bekend
  2. Patrick Kluivert

Vermogen van Patrick Kluivert

Je hebt vast wel eens van Patrick Kluivert gehoord. Patrick Kluivert is een Amerikaanse societyster bekend van Seksvideo. Maar heb jij enig idee wat een Amerikaanse societyster verdient? Patrick Kluivert komt uit Amerika en is geboren op 17 februari 1981 in New York. Momenteel woont Patrick Kluivert in Amerika. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Patrick Kluivert is. 

Naam

Patrick Kluivert

Geschat vermogen

€ 300 miljoen

Geboortedatum

17 februari 1981

Nationaliteit

Amerikaanse

Woonplaats

Amerika

Beroep

Amerikaanse societyster

Wat is het vermogen van Patrick Kluivert?

Patrick Kluivert heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Patrick Kluivert. Patrick Kluivert heeft momenteel een geschat vermogen van € 300 miljoen . 

Wie is Patrick Kluivert?

Waar komt het vermogen van Patrick Kluivert vandaan?

Patrick Kluivert heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Amerikaanse societyster .

Hoeveel verdient Patrick Kluivert per jaar?

Hoeveel Patrick Kluivert precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Patrick Kluivert zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Patrick Kluivert wordt geschat op € 300 miljoen . 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Patrick Kluivert kunnen oplopen tot Unknown.