1. Bekend
  2. Nikkie Plessen

Vermogen van Nikkie Plessen

Je hebt vast wel eens van Nikkie Plessen gehoord. Nikkie Plessen is een Youtuber bekend van Youtube. Maar heb jij enig idee wat een Youtuber verdient? Nikkie Plessen komt uit Nederland en is geboren op 3 april 1986 in Purmerend. Momenteel woont Nikkie Plessen in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Nikkie Plessen is. 

Naam

Nikkie Plessen

Geschat vermogen

1,3 miljoen

Geboortedatum

3 april 1986

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Youtuber

Wat is het vermogen van Nikkie Plessen?

Nikkie Plessen heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Nikkie Plessen. Nikkie Plessen heeft momenteel een geschat vermogen van 1,3 miljoen . 

Wie is Nikkie Plessen?

Waar komt het vermogen van Nikkie Plessen vandaan?

Nikkie Plessen heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Youtuber.

Hoeveel verdient Nikkie Plessen per jaar?

Hoeveel Nikkie Plessen precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Nikkie Plessen zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Nikkie Plessen wordt geschat op 1,3 miljoen . 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Nikkie Plessen kunnen oplopen tot .