Vermogen van Monica Geuze

Je hebt vast wel eens van Monica Geuze gehoord. Monica Geuze is een Youtuber bekend van Youtube. Maar heb jij enig idee wat een Youtuber verdient? Monica Geuze komt uit Nederland en is geboren op 27 maart 1995 in Hendrik-Ido-Ambacht. Momenteel woont Monica Geuze in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Monica Geuze is. 

Naam

Monica Geuze

Geschat vermogen

€50.000,00

Geboortedatum

27 maart 1995

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Youtuber

Wat is het vermogen van Monica Geuze?

Monica Geuze heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Monica Geuze. Monica Geuze heeft momenteel een geschat vermogen van €50.000,00. 

Wie is Monica Geuze?

Waar komt het vermogen van Monica Geuze vandaan?

Monica Geuze heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Youtuber.

Hoeveel verdient Monica Geuze per jaar?

Hoeveel Monica Geuze precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Monica Geuze zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Monica Geuze wordt geschat op €50.000,00. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Monica Geuze kunnen oplopen tot -.