1. Bekend
  2. Marco van Basten

Vermogen van Marco van Basten

Je hebt vast wel eens van Marco van Basten gehoord. Marco van Basten is een Profvoetballer bekend van Voetbal. Maar heb jij enig idee wat een Profvoetballer verdient? Marco van Basten komt uit Nederland en is geboren op 31 oktober 1964 in Utrecht. Momenteel woont Marco van Basten in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Marco van Basten is. 

Naam

Marco van Basten

Geschat vermogen

€ 25 miljoen

Geboortedatum

31 oktober 1964

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Profvoetballer

Wat is het vermogen van Marco van Basten?

Marco van Basten heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Marco van Basten. Marco van Basten heeft momenteel een geschat vermogen van € 25 miljoen. 

Wie is Marco van Basten?

Waar komt het vermogen van Marco van Basten vandaan?

Marco van Basten heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Profvoetballer.

Hoeveel verdient Marco van Basten per jaar?

Hoeveel Marco van Basten precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Marco van Basten zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Marco van Basten wordt geschat op € 25 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Marco van Basten kunnen oplopen tot -.