1. Bekend
  2. Marco Geeratz

Vermogen van Marco Geeratz

Je hebt vast wel eens van Marco Geeratz gehoord. Marco Geeratz is een Politicus bekend van Socioloog. Maar heb jij enig idee wat een Politicus verdient? Marco Geeratz komt uit Nederland en is geboren op 30 januari 1938 in Utrecht. Momenteel woont Marco Geeratz in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Marco Geeratz is. 

Naam

Marco Geeratz

Geschat vermogen

€ 2 miljoen

Geboortedatum

30 januari 1938

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Politicus

Wat is het vermogen van Marco Geeratz?

Marco Geeratz heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Marco Geeratz. Marco Geeratz heeft momenteel een geschat vermogen van € 2 miljoen. 

Wie is Marco Geeratz?

Waar komt het vermogen van Marco Geeratz vandaan?

Marco Geeratz heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Politicus.

Hoeveel verdient Marco Geeratz per jaar?

Hoeveel Marco Geeratz precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Marco Geeratz zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Marco Geeratz wordt geschat op € 2 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Marco Geeratz kunnen oplopen tot Unknown.