1. Bekend
  2. Marcel van Dam

Vermogen van Marcel van Dam

Je hebt vast wel eens van Marcel van Dam gehoord. Marcel van Dam is een Politicus bekend van Socioloog. Maar heb jij enig idee wat een Politicus verdient? Marcel van Dam komt uit Nederland en is geboren op 30 januari 1938 in Utrecht. Momenteel woont Marcel van Dam in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Marcel van Dam is. 

Naam

Marcel van Dam

Geschat vermogen

€ 2 miljoen

Geboortedatum

30 januari 1938

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Politicus

Wat is het vermogen van Marcel van Dam ?

Marcel van Dam heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Marcel van Dam . Marcel van Dam heeft momenteel een geschat vermogen van € 2 miljoen. 

Wie is Marcel van Dam ?

Waar komt het vermogen van Marcel van Dam vandaan?

Marcel van Dam heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Politicus.

Hoeveel verdient Marcel van Dam per jaar?

Hoeveel Marcel van Dam precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Marcel van Dam zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Marcel van Dam wordt geschat op € 2 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Marcel van Dam kunnen oplopen tot -.