Vermogen van Madelon Vos

Je hebt vast wel eens van Madelon Vos gehoord. Madelon Vos is een Youtuber bekend van Presentatrice. Maar heb jij enig idee wat een Youtuber verdient? Madelon Vos komt uit Nederland en is geboren op 18 augustus 1995 in Groningen. Momenteel woont Madelon Vos in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Madelon Vos is. 

Naam

Madelon Vos

Geschat vermogen

-

Geboortedatum

18 augustus 1995

Nationaliteit

Nederlandse

Woonplaats

Nederland

Beroep

Youtuber

Wat is het vermogen van Madelon Vos?

Madelon Vos heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Madelon Vos. Madelon Vos heeft momenteel een geschat vermogen van -. 

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is een youtuber, presentatrice, technisch analist, trader en columnist. Vos groeide op in Paterswolde, doorliep de Havo op het Zernike College te Haren en studeerde Small Business and Retail Management aan de Hanzehogeschool. Tijdens haar studie kwam Vos in aanraking met de Bitcoin en andere cryptovaluta. Aan het einde van haar studie schreef Vos voor de minor Beleggen, samen met Fleur Deelman, een onderzoekspaper over het klassieke bubbelpatroon, aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiermee wonnen Vos en Deelman in 2017 de Bert Douwes Award.

Vo schreef columns en blogs over cryptovaluta en macro- economie voor Nederlandse beleggers- en cryptovalutawebsites, waaronder IEX.nl, investing.com, business Insider en Bitcoinmagazine.nl. tegenwoordig is Vos full-time actief als youtuber, waar ze video’s maakt over de toekomst van geld en bitcoin. Op 16 2022 telde haar youtube kanaal 88.000 abonnees, Vos is ook actief op Twitter en Instagram waar zij op 1 juni 2021 respectievelijk 40.000 en 46.000 volgers had.

Naast haar activiteiten voor schrijvende pers was Vos ook werkzaam voor radio. Op BNR Nieuwsradio presenteerde ze vanaf januari 2018 en met maart 2021, samen met Herbert Blankesteijn de podcast Cryptocast, waarin iedere week een gast een uur lang komt praten over de ontwikkelingen op cryptogebied.

Waar komt het vermogen van Madelon Vos vandaan?

Madelon Vos heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Youtuber.

Hoeveel verdient Madelon Vos per jaar?

Hoeveel Madelon Vos precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Madelon Vos zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Madelon Vos wordt geschat op -. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Madelon Vos kunnen oplopen tot -.