Vermogen van Lil Kleine

Je hebt vast wel eens van Lil Kleine gehoord. Lil Kleine is een Acteur bekend van Muziekant. Maar heb jij enig idee wat een Acteur verdient? Lil Kleine komt uit Nederland en is geboren op 15 oktober 1994 in Amsterdam. Momenteel woont Lil Kleine in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Lil Kleine is. 

Naam

Lil Kleine

Geschat vermogen

€ 2.5 miljoen

Geboortedatum

15 oktober 1994

Nationaliteit

Amsterdammer

Woonplaats

Nederland

Beroep

Acteur

Wat is het vermogen van Lil Kleine?

Lil Kleine heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Lil Kleine. Lil Kleine heeft momenteel een geschat vermogen van € 2.5 miljoen . 

Wie is Lil Kleine?

Jorik Scholten, bekend onder zijn artiestennaam Lil’ Kleine, is een Nederlandse muzikant en acteur. Met Danny de Munk bereikte hij in 2012 de top 100 met het nummer Zo verdomd alleen. Samen met Ronnie Flex kwam hij met het nummer Drank drugs in 2015 op nummer 1 in de Top 100 en verdiende hij een dubbelplatina plaat.

Top opnames

Scholten werd geboren op de Nieuwmarkt in Amsterdam, bracht de eerste zeven jaar van zijn leven door op de Wallen. Als eenjarige werd hij geopereerd aan een vorm van leukemie in de rug. Tot hij vijf jaar oud was, droeg hij daarom dagelijks een korset. Na de scheiding van zijn ouders verhuisde hij, vanwege de minder goede relatie met zijn moeder, als zevenjarige jongen met zijn vader naar Amsterdam-Oost. Op zijn achtste begon hij met dansen en acteren. Hij deed mee aan het tv-programma Praatjesmakers, had rollen in de films Diep en De Boskampi’s, en een gastrol in de politieserie Van Speijk. In 2012 bracht hij zijn ep Tiug van de richel uit.

Ook deed hij mee aan het programma Ali Bop volle toeren, waarin hij met Brownie Dutch en Ali B het nummer Zo verdomd alleen van Danny de Munk opvoerde. De studio-opname ervan, met De Munk, kwam in de Single Top 100. Datzelfde jaar had hij een gastrol in de televisieserie Van God Los. In 2013 bracht hij samen met Joelito Cortes zijn eerste single uit bij Top Notch, getiteld Verliefd op je moeder. Sinds 2014 presenteert hij het programma Hip Hop NL op Xite. Samen met andere rappers van Top Notch produceerde hij in februari 2015 op Schiermonnikoog verschillende nummers. Hieruit volgde het album New wave, waarvan twee nummers, Zeg dat niet en Drank & Drugs, op single verschenen. Beide nummers kwamen in de Nederlandse hitlijsten.

Producties in 2017

In juni van dat jaar verscheen de Nederlandse speelfilm Prins, waarin Scholten de rol van Franky speelde. Ook was hij in 2015 in twee afleveringen te zien van het programma De Zomer Voorbij. Op 12 februari 2016 bracht hij het album WOP! Uit, samen geproduceerd met Ronnie Flex, Eric Cheung en Jack Shirak. In ditzelfde jaar stond Lil’ Kleine centraal in een aflevering van Linda’s Mannen, voor deze aflevering volgde Linda Hakeboom hem een jaar lang. Kleine was ook kort te zien in de film Renesse waarin hij als zichzelf een optreden gaf. Eind mei 2017 bracht Kleine zijn album Alleen uit. De titelsong kwam op nummer 1 in Top 50 Nederland. Later kwam het lied Krantenwijk op nummer 1 in de Single Top 100. In juni bracht Kleine het tweede deel van het album uit. Het liedje Loterij samen met Ronnie Flex kwam ook op de eerste plaats in de Top 50. Het album stond 9 weken lang op nummer 1 van de Dutch Charts.

Waar komt het vermogen van Lil Kleine vandaan?

Lil Kleine heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Acteur.

Hoeveel verdient Lil Kleine per jaar?

Hoeveel Lil Kleine precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Lil Kleine zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Lil Kleine wordt geschat op € 2.5 miljoen . 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Lil Kleine kunnen oplopen tot -.