1. Bekend
  2. Koen Verweij

Vermogen van Koen Verweij

Je hebt vast wel eens van Koen Verweij gehoord. Koen Verweij is een Managing Partner Greenstar Capital bekend van Sportwereld / investeringen. Maar heb jij enig idee wat een Managing Partner Greenstar Capital verdient? Koen Verweij komt uit Heerenveen en is geboren op 26-08-1990 in Alkmaar. Momenteel woont Koen Verweij in Heerenveen. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Koen Verweij is. 

Naam

Koen Verweij

Geschat vermogen

€1.5 miljoen

Geboortedatum

26-08-1990

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Heerenveen

Beroep

Managing Partner Greenstar Capital

Wat is het vermogen van Koen Verweij?

Koen Verweij heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Koen Verweij. Koen Verweij heeft momenteel een geschat vermogen van €1.5 miljoen. 

Wie is Koen Verweij?

Waar komt het vermogen van Koen Verweij vandaan?

Koen Verweij heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Managing Partner Greenstar Capital.

Hoeveel verdient Koen Verweij per jaar?

Hoeveel Koen Verweij precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Koen Verweij zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot onbekend. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Koen Verweij wordt geschat op €1.5 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Koen Verweij kunnen oplopen tot .