1. Bekend
  2. Johnny Depp

Vermogen van Johnny Depp

Je hebt vast wel eens van Johnny Depp gehoord. Johnny Depp is een Media-magnaat bekend van Muziekant. Maar heb jij enig idee wat een Media-magnaat verdient? Johnny Depp komt uit Nederland en is geboren op 24 april 1955 in Den Haag. Momenteel woont Johnny Depp in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Johnny Depp is. 

Naam

Johnny Depp

Geschat vermogen

€ 2,1 miljard

Geboortedatum

24 april 1955

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Media-magnaat

Wat is het vermogen van Johnny Depp?

Johnny Depp heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Johnny Depp. Johnny Depp heeft momenteel een geschat vermogen van € 2,1 miljard. 

Wie is Johnny Depp?

Waar komt het vermogen van Johnny Depp vandaan?

Johnny Depp heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Media-magnaat.

Hoeveel verdient Johnny Depp per jaar?

Hoeveel Johnny Depp precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Johnny Depp zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Johnny Depp wordt geschat op € 2,1 miljard. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Johnny Depp kunnen oplopen tot .