1. Bekend
  2. janny van der heijden

Vermogen van janny van der heijden

Je hebt vast wel eens van janny van der heijden gehoord. janny van der heijden is een Comediaan bekend van De Dino Show. Maar heb jij enig idee wat een Comediaan verdient? janny van der heijden komt uit Curacao en is geboren op 9 januari 1981 in Willemstad. Momenteel woont janny van der heijden in Curacao. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van janny van der heijden is. 

Naam

janny van der heijden

Geschat vermogen

miljoen

Geboortedatum

9 januari 1981

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Curacao

Beroep

Comediaan

Wat is het vermogen van janny van der heijden?

janny van der heijden heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van janny van der heijden. janny van der heijden heeft momenteel een geschat vermogen van miljoen. 

Wie is janny van der heijden?

Waar komt het vermogen van janny van der heijden vandaan?

janny van der heijden heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Comediaan.

Hoeveel verdient janny van der heijden per jaar?

Hoeveel janny van der heijden precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat janny van der heijden zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van janny van der heijden wordt geschat op miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van janny van der heijden kunnen oplopen tot .