1. Bekend
  2. Jandino Asporaat

Vermogen van Jandino Asporaat

Je hebt vast wel eens van Jandino Asporaat gehoord. Jandino Asporaat is een Ondernemer/ belegger bekend van Vastgoed. Maar heb jij enig idee wat een Ondernemer/ belegger verdient? Jandino Asporaat komt uit Nederland en is geboren op 22 juni 1917 in Rotterdam. Momenteel woont Jandino Asporaat in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Jandino Asporaat is. 

Naam

Jandino Asporaat

Geschat vermogen

€ 8 miljoen

Geboortedatum

22 juni 1917

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Ondernemer/ belegger

Wat is het vermogen van Jandino Asporaat?

Jandino Asporaat heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Jandino Asporaat. Jandino Asporaat heeft momenteel een geschat vermogen van € 8 miljoen. 

Wie is Jandino Asporaat?

Waar komt het vermogen van Jandino Asporaat vandaan?

Jandino Asporaat heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Ondernemer/ belegger .

Hoeveel verdient Jandino Asporaat per jaar?

Hoeveel Jandino Asporaat precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Jandino Asporaat zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Jandino Asporaat wordt geschat op € 8 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Jandino Asporaat kunnen oplopen tot .