Vermogen van Jan Wieger van der Linden

Je hebt vast wel eens van Jan Wieger van der Linden gehoord. Jan Wieger van der Linden is een Ondernemer/ belegger bekend van Vastgoed. Maar heb jij enig idee wat een Ondernemer/ belegger verdient? Jan Wieger van der Linden komt uit Nederland en is geboren op 22 juni 1917 in Rotterdam. Momenteel woont Jan Wieger van der Linden in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Jan Wieger van der Linden is. 

Naam

Jan Wieger van der Linden

Geschat vermogen

€ 8 miljoen

Geboortedatum

22 juni 1917

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Ondernemer/ belegger

Wat is het vermogen van Jan Wieger van der Linden ?

Jan Wieger van der Linden heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Jan Wieger van der Linden . Jan Wieger van der Linden heeft momenteel een geschat vermogen van € 8 miljoen. 

Wie is Jan Wieger van der Linden ?

Jan Wieger van der Linden is geboren in Rotterdam en heeft zijn ouderlijk huis verlaten vanwege carrière. Als makelaar in onroerend goed en inmiddels is hij uitgegroeid tot een veelzijdige ondernemer in de branche. VG-visie roemde Jan Wieger als eens om zijn lef, toen hij met Hoen Vastgoedbeheer Dudokhaken in Amsterdam- Geuzenveld overnam van Stadsgenoot. Momenteel werkt hij vanuit de basis in Amsterdam- Zuid.

Zijn passie voor vastgoed ontstond al in zijn jeugd. En tot op de dag van vandaag blijft Jan Wieger, samen met een groot aantal partners, veelbesproken vastgoedprojecten realiseren. Of het nu gaat om het renoveren van een woningcomplex in een naoorlogse woonwijk of de herontwikkeling van een oude tramremise, maakt Van den Linden niet uit. Wat het interessant maakt voor hem is de uitdaging en het verbeteren en opknappen van panden.

Het zal misschien opvallend zijn, maar Jan Wieger heeft een belang in een aantal prachtige horecagelegenheden. De liefde is volgens hem iets van vroeger.

Waar komt het vermogen van Jan Wieger van der Linden vandaan?

Jan Wieger van der Linden heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Ondernemer/ belegger .

Hoeveel verdient Jan Wieger van der Linden per jaar?

Hoeveel Jan Wieger van der Linden precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Jan Wieger van der Linden zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Jan Wieger van der Linden wordt geschat op € 8 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Jan Wieger van der Linden kunnen oplopen tot -.