Vermogen van gregory van der wiel

Je hebt vast wel eens van gregory van der wiel gehoord. gregory van der wiel is een Youtuber bekend van Youtube. Maar heb jij enig idee wat een Youtuber verdient? gregory van der wiel komt uit Rotterdam en is geboren op 24 september 1998 in Nederland. Momenteel woont gregory van der wiel in Rotterdam. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van gregory van der wiel is. 

Naam

gregory van der wiel

Geschat vermogen

€1,5 miljoen

Geboortedatum

24 september 1998

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Rotterdam

Beroep

Youtuber

Wat is het vermogen van gregory van der wiel ?

gregory van der wiel heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van gregory van der wiel . gregory van der wiel heeft momenteel een geschat vermogen van €1,5 miljoen. 

Wie is gregory van der wiel ?

Waar komt het vermogen van gregory van der wiel vandaan?

gregory van der wiel heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Youtuber.

Hoeveel verdient gregory van der wiel per jaar?

Hoeveel gregory van der wiel precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat gregory van der wiel zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van gregory van der wiel wordt geschat op €1,5 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van gregory van der wiel kunnen oplopen tot .