1. Bekend
  2. frans van der kolk

Vermogen van frans van der kolk

Je hebt vast wel eens van frans van der kolk gehoord. frans van der kolk is een Architect bekend van Lijnbaan. Maar heb jij enig idee wat een Architect verdient? frans van der kolk komt uit Nederland en is geboren op 3 mei 1922 in Antwerpen. Momenteel woont frans van der kolk in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van frans van der kolk is. 

Naam

frans van der kolk

Geschat vermogen

€ 255 miljoen

Geboortedatum

3 mei 1922

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Architect

Wat is het vermogen van frans van der kolk ?

frans van der kolk heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van frans van der kolk . frans van der kolk heeft momenteel een geschat vermogen van € 255 miljoen. 

Wie is frans van der kolk ?

Waar komt het vermogen van frans van der kolk vandaan?

frans van der kolk heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Architect.

Hoeveel verdient frans van der kolk per jaar?

Hoeveel frans van der kolk precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat frans van der kolk zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van frans van der kolk wordt geschat op € 255 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van frans van der kolk kunnen oplopen tot Unknown.