Vermogen van Fatima Moreira

Je hebt vast wel eens van Fatima Moreira gehoord. Fatima Moreira is een Mediapersoonlijkheid bekend van Sportwereld / poker. Maar heb jij enig idee wat een Mediapersoonlijkheid verdient? Fatima Moreira komt uit Hillegersberg en is geboren op 04-07-1978 in . Momenteel woont Fatima Moreira in Hillegersberg. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Fatima Moreira is. 

Naam

Fatima Moreira

Geschat vermogen

€7 miljoen

Geboortedatum

04-07-1978

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Hillegersberg

Beroep

Mediapersoonlijkheid

Wat is het vermogen van Fatima Moreira?

Fatima Moreira heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Fatima Moreira. Fatima Moreira heeft momenteel een geschat vermogen van €7 miljoen. 

Wie is Fatima Moreira?

Waar komt het vermogen van Fatima Moreira vandaan?

Fatima Moreira heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Mediapersoonlijkheid.

Hoeveel verdient Fatima Moreira per jaar?

Hoeveel Fatima Moreira precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Fatima Moreira zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot onbekend. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Fatima Moreira wordt geschat op €7 miljoen. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Fatima Moreira kunnen oplopen tot .