Vermogen van Famke Louise

Je hebt vast wel eens van Famke Louise gehoord. Famke Louise is een Youtuber bekend van Vlogger. Maar heb jij enig idee wat een Youtuber verdient? Famke Louise komt uit Nederland en is geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Momenteel woont Famke Louise in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Famke Louise is. 

Naam

Famke Louise

Geschat vermogen

€600.000

Geboortedatum

9 december 1998

Nationaliteit

Nederlandse

Woonplaats

Nederland

Beroep

Youtuber

Wat is het vermogen van Famke Louise?

Famke Louise heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Famke Louise. Famke Louise heeft momenteel een geschat vermogen van €600.000. 

Wie is Famke Louise?

Famke Jantina Louise Meijer is geboren op 9 december 1998, en is bekend onder haar artiestennaam Famke Louise. Ze is een Nederlandse vlogger en zangeres. Ze heeft sinds februari 2016 een YouTube kanaal over schoonheid en mode. Eind 2017 behaalde ze hits met de nummers Op me monnie en Vroom. In februari 2016 startte Meijer haar Youtube- kanaal, onder haar artiestennaam FamkeLouise. Hierop plaatste ze oorspronkelijk filmpjes waarin ze grappen uithaalde bij haar vrienden. De grappen vielen bij de meeste kijkers niet in de smaak, omdat er ook nagemaakte grappen te zien waren. Hierna maakte Meijer video’s schoonheid en mode, begon ze met vloggen en plaatste ze vanaf eind 2017 haar muziekclips op haar kanaal. In oktober 2018 verwijderde Meijer, op haar muziekvideo’s na, al haar ruim 200 video’s. Sindsdien plaatst ze alleen haar muziek en sporadisch vlogs op dit kanaal. In april 2019 had ze ruim 356 duizend abonnees op haar Youtube.

Famke’s seizoen

In 2017 verscheen Meijer een van de deelnemers van het negentiende seizoen van het RTL-5 programma Expeditie Robinson, ze viel als tweede af en eindigde op de 20e plaats. Bovendien was ze dat jaar te zien in de spelprogramma’s De Jongens Tegen de Meisjes van RTL4 en Jachtseizoen van StukTV. In november 2018 ging een documentaireserie over Meijer onder de naam Famke Louise in première in het Tuschinski Theater in Amsterdam. De serie verscheen na de première exclusief op Videoland en bestond uit vier afleveringen. In 2019 werd Meijer door Elise Schaap gepersifleerd in het televisieprogramma De TV Kantine, in dezelfde had Meijer een gastrol als zichzelf waarin ze met haar persiflage optrad. Datzelfde jaar was Meijer de hoofdgast in Van Der Vorst ziet sterren en gast-jurylid in Hollands Next Top Model. Bovendien maakte ze haar acteerdebuut in de korte film Hitte die als voorfilm diende voor alle Cineville-bioscopen.

Documentaire en video

In 2020 keerde Meijer terug met een documentaire op Videoland, ditmaal met Bont Girl. Datzelfde jaar deed zij mee aan televisieprogramma The Masked Singer van RTL 4 als de Aap en verscheen haar derde documentaireserie op Videoland onder de naam Famke Next. In oktober 2022 nam Meijer deel aan De Verraders Halloween, exclusief te zien op Videoland. Op 17 november 2017 bracht Meijer haar eerste single Op me monnie uit. Ze kreeg veel negatieve reacties op de single met als gevolg dat ze verschillende keren in het nieuws verscheen en meerdere noteringen op hitlijsten behaalde. In maanden hierna bracht ze de singles Vroom en Lit uit.

Evaluatie en prive

In maart 2018 bracht Meijer samen met Ronnie Flex de single Fan uit, de single bereikte een miljoen weergave binnen een dag en behaalde de eerste plaats van de Single Top 100 en de Mega-Top 50. In april 2018 bracht Meijer samen met Bokoesam en Esko de single Evaluatie uit, deze stond ook op Esko’s album Beats By Esko. In de maanden die volgen bracht Meijer de solosingles High, Slangen en Zonder jou uit. De laatstgenoemde bracht ze uit naar aanleiding van een verbroken relatie. Meijer werd geboren in Amsterdam en verhuisde op driejarige leeftijd met haar ouders naar Almere waar ze opgroeide. Meijer heeft een broertje. Haar vader overleed toen ze zeventien jaar was.

Waar komt het vermogen van Famke Louise vandaan?

Famke Louise heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Youtuber.

Hoeveel verdient Famke Louise per jaar?

Hoeveel Famke Louise precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Famke Louise zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Famke Louise wordt geschat op €600.000. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Famke Louise kunnen oplopen tot -.