Vermogen van Andy van der Meijde

Je hebt vast wel eens van Andy van der Meijde gehoord. Andy van der Meijde is een Profvoetballer bekend van Voetbal. Maar heb jij enig idee wat een Profvoetballer verdient? Andy van der Meijde komt uit Nederland en is geboren op 30 september 1979 in Arnhem. Momenteel woont Andy van der Meijde in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Andy van der Meijde is. 

Naam

Andy van der Meijde

Geschat vermogen

€625,00

Geboortedatum

30 september 1979

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Profvoetballer

Wat is het vermogen van Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Andy van der Meijde. Andy van der Meijde heeft momenteel een geschat vermogen van €625,00. 

Wie is Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde is een Nederlandse voormalig profvoetballer die als rechtsbuiten speelde. Na een verhuurperiode bij FC Twente maakte Van der Meijde tussen 2000 en 2003 furore bij Ajax, de club die hem ook opleidde. Hij won er de landstitel, beker en Johan Cruijf Schaal en maakte vervolgens de overstap naar het buitenland. Bij Internationale en Everton wist hij het ook door privéproblemen echter waar te maken. Van der Meijde stond kortstondig onder contract bij PSV, voordat hij in 2011 zijn loopbaan beëindigde. Tussentijds speelde hij zeventien interlands voor het Nederlands Elftal en was hij actief op Euro 2004. Na zijn carrière kwam in 2012 zijn biografie Geen genade uit. Deze werd een bestseller en onthulde hoe verslavingen zijn spelersloopbaan en privéleven verwoesten. Hierop volgend werd Van der Meijde bekend als tv- persoonlijkheid door optredens in verschillende realityprogramma.

Andy wordt uitgeleend

Omdat de Amsterdamse club vond dat Van der Meijde niet genoeg progressie maakte, werd hij een seizoen uitgeleend aan FC Twente. Op 15 augustus 1999 debuteerde hij voor die club. Op 24 augustus 1999 maakte hij zijn eerste officiële doelpunt voor Twente in een bekerwedstrijd tegen Su Urk die met 9-0 werd gewonnen. Onder Ajax kon Van der Meijde bij aanvang van het seizoen 2000/ 2001 weer aansluiten bij Ajax 1. Op 18 februari 2001 scoorde hij zijn eerste officiële doelpunt voor Ajax in de competitiewedstrijd tegen Sparta. Dat seizoen speelde hij 27 competitiewedstrijden.

Competitie wedstrijden

Van der Meijde groeide vervolgens uit tot basisspeler in een elftal met spelers als Zlatan Ibrahimovic, Christian Chivu, Maxwell, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Nigel de Jong en John Heitinga. In de zomer van 2003 werd Van der Meijde door Ajax voor zeven miljoen euro getransfereerd naar Internationale, spelend in de Italiaanse Serie A. Op 31 augustus maakte hij zijn debuut in een competitiewedstrijd thuis tegen Modena. Zijn eerste competitiedoelpunt scoorde hij op 22 november 2003 thuis tegen Reggina. Op 17 september 2003 maakte Van der Meijde zijn Europese debuut voor Internationale in de Champions Leaguewedstrijd uit tegen Arsenal. Daarin scoorde hij ook meteen zijn eerste Europese doelpunt voor Inter. Met Internazionale won Van der Meijde in 2005 de Coppa Italia. Hij was er echter nooit zeker van een basisplaats en wist het er uiteindelijk niet waar te maken. Desondanks kwam hij in twee seizoenen tot 53 officiële wedstrijden. Zijn overstap naar Inter is ook wel omschreven als het begin van het einde van zijn carrière.

Waar komt het vermogen van Andy van der Meijde vandaan?

Andy van der Meijde heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Profvoetballer.

Hoeveel verdient Andy van der Meijde per jaar?

Hoeveel Andy van der Meijde precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Andy van der Meijde zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Andy van der Meijde wordt geschat op €625,00. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Andy van der Meijde kunnen oplopen tot -.