Wilt u op een eerlijke manier geld verdienen door niets te doen? Dan wordt het tijd dat je begint met het staken van crypto. Hoe doe je dat? Dat leggen we zo uit in dit artikel. 

Open een rekening 

Om te beginnen is crypto staken het vastzetten van cryptocurrency om het blockchain netwerk beter te laten functioneren of te versterken. Het staken van crypto is aantrekkelijk voor de wereld van crypto. Door crypto te staken heb je een inkomen zonder dat je er hard voor werkt. Het enige wat u nodig heeft is een crypto account met daarop cryptomunten. Als u nog niet over een account of crypto wallet beschikt kunt u dit in orde maken door een account aan te maken op een online crypto exchange op cryptostakingrewards.nl

Crypto vasthouden 

Nadat het account is aangemaakt kun je van start gaan met staken door te kiezen voor de optie ‘crypto staken’ op uw account. Er wordt dan automatisch crypto vastgehouden op het account. U ontvangt hierbij ook een beloning in de vorm van rente. Dit rentepercentage kan een limiet bereiken van 10 procent op jaarbasis. Crypto staken is hetzelfde als geld storten op een spaarrekening, waarbij je hierover rente ontvangt. Alleen is de rente op een spaarrekening lager dan de rente over het staken van crypto. Het staken van crypto levert dus een positieve bijdrage aan de mensen die staken.  

Lange termijn investering 

Als u crypto staked op lange termijn is de kans groot dat je meer winst maakt in de toekomst. Door de volatiliteit van cryptocurrency kan de waarde van de munt stijgen of dalen. Als u crypto vasthoudt die toeneemt in waarde is het risico groot dat je meer rendement hierover ontvangt. Daalt de waarde daarentegen? Dan is er meer risico dat je minder ontvangt. Hoe groter het risico, hoe meer rendement en hoe kleiner het risico, hoe minder het rendement.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *