Cryptocurrency is over de gehele wereld een hype geworden. Met de dag neemt het aantal handelaars in cryptocurrency toe. Door deze sterke toename aan populariteit zijn er nu ook crypto creditcards ontwikkeld om op een snellere en eenvoudige manier betalingen te doen. In deze blog zullen we nader ingaan op het op een veilige manier betalen met een crypto creditcard.  

Traditionele vs Crypto creditcard 

Wanneer je een bepaald product wil gebruiken is het van belang dat je weet wat het is. Zo is dat ook het geval bij crypto creditcards. Een crypto creditcard is een soort betaalkaart waarmee je betalingen kunt doen. Het verschilt niet veel met de gewone creditcard. Het grote verschil tussen een gewone creditcard en een crypto creditcard is dat je met een crypto creditcard met digitale valuta kunt betalen bij de winkels. Wel ontvangt de winkelier geen cryptocurrency maar lokale valuta’s zoals Euro’s of Dollars. Een crypto creditcard kun je eigenlijk vergelijken met een standaard betaalpas. Wat je moet weten over crypto creditcards is dat de meeste van deze kaarten een samenwerking hebben met de twee grote creditcard bedrijven: VISA en MasterCard. 

Wist je dat? 

Betalen met een crypto creditcard is veilig omdat de creditcards ook goed beveiligd zijn. Op steeds meer plekken over de gehele wereld kun je betalen met een creditcard voor digitale munten. Daarnaast heb jezelf volledig controle over je geld en uitgaven zonder tussenkomst van een bank of tussenpersoon. Je bepaalt zelf hoeveel bitcoins of hoeveel altcoins je zet op de crypto creditcard. Betalingen met een crypto creditcard worden direct gedaan. Bij de gewone creditcards wordt de rekening pas aan het einde van de maand verstuurd naar de ontvanger. Een crypto creditcard en een traditionele creditcard hebben niet van alles met elkaar gemeen. Je zult dus bij een crypto creditcard te maken hebben met de nadelen van een crypto creditcard en niet van de traditionele. Is deze informatie onvoldoende? Klik dan op https://cryptocreditcard.nl/ voor meer informatie.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *