1. achteraf betalen
  2. Smartwatch

Smartwatch achteraf betalen

Wil jij je smartwatch achteraf betalen? Dat kan! Bij de verschillende aanbieders hieronder kun je nu je smartwatch online bestellen en achteraf betalen. Je wilt al langer smartwatch kopen, maar bent nog niet helemaal overtuigd. Door smartwatch te kopen en achteraf te betalen creëer je een stukje vrijheid, zekerheid en vertrouwen voor jezelf. 

Zo kun je thuis je smartwatch bekijken, proberen en ervaren. Als je online bestelling toch niet helemaal in de smaak valt kun je deze gewoon weer retourneren. Bestel nu jouw smartwatch online en betaal achteraf! 

bol.com

Betaal ook met:

wehkamp

Betaal ook met:

amazon

Betaal ook met:

Albert Heijn

Betaal ook met:

BCC

Betaal ook met:

IKEA

Betaal ook met:

coolblue

Betaal ook met:

zalando

Betaal ook met:

Hoe werkt achteraf betalen?

Je wilt graag online je smartwatch kopen en deze achteraf betalen. Je gaat naar het internet en kijkt waar je smartwatch kan bestellen. Op het moment dat je in de webshop bent en wilt afrekenen krijg je de optie om je smartwatch achteraf te betalen. Kies je ervoor om je smartwatch achteraf te betalen, dan zul je deze gewoon opgestuurd krijgen. Zo kun je in je eigen huis je nieuwe smartwatch goed bestuderen. Is het toch niet helemaal wat je verwacht had? Dan kun je je nieuwe smartwatch gewoon weer retourneren. Ben je wel blij met je nieuwe smartwatch? Dan kun je deze gewoon houden en de betaling afronden. Zo heb je je smartwatch online besteld en achteraf betaald, zonder gedoe. De optie om achteraf te betalen bij online bestellen geeft je een stukje vrijheid en bespaart je gedoe. Zo maak je online shoppen nog makkelijker met achteraf betalen!

Methoden voor achteraf betalen

Als je veel online besteld ben je vast bekend met de betaalmethoden die websites aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, PayPal of creditcard. De laatste jaren is er een nieuwe methode bijgekomen die razend snel groeit in populariteit: achteraf betalen. Binnen achteraf betalen heb je een paar grote spelers: AfterPay, Klarna en in3. Het grote voordeel van achteraf betalen voor webwinkels is dat men sneller een product koopt waardoor hun omzet stijgt. Zowel de kopende als verkopende partij hebben dus baat bij achteraf betalen. Stel je wilt nieuwe smartwatch online kopen. Met achteraf betalen heb je de mogelijkheid om voordat je betaalt deze eerst thuis uit te proberen. Je bent erg tevreden en besluit je nieuwe smartwatch af te betalen. Zonder achteraf betalen had je hem wellicht nooit besteld, omdat je met enkel de online productspecificaties niet overtuigd was. Door de optie om je nieuwe smartwatch achteraf te betalen was je overtuigd deze online te bestellen. 

Andere producten in termijnen aanschaffen

Veelgestelde vragen

De uiterste betaaldatum die je hebt als je de optie gebruikt om achteraf te betalen is meestal 14 dagen. Dit termijn houden Klarna en AfterPay ook aan. Er zijn ook andere mogelijkheden. Als je met in3 iets besteld heb je 60 dagen de tijd om jouw aankoop af te betalen. 

Omdat je de aankoop met achteraf betalen hebt besteld, hoef je enkel je nieuwe smartwatch terug te sturen als je niet tevreden bent. Wel is het belangrijk dat je dit aangeeft bij de betalingsprovider. Ook kun je bij sommige achteraf betalen aanbieders het product naar de fysieke winkel brengen, die stellen vervolgens de betaalprovider op de hoogte.

Vanuit de consumenten wordt er jaarlijks slecht 2% tot 3% nooit betaald, dat is relatief weinig. Achteraf betalen providers doen namelijk een risico check voordat zij een betaling accepteren. Waar de consument op hun beurt weer moet letten zijn spookvacatures. Criminelen sturen valse facturen naar mensen en hopen dat zij geloven dat deze echt zijn. Mensen die veel achteraf betalen denken dan dat zij nog een bedrag verschuldigd zijn en betalen de valse factuur aan de fraudeur.

Dat is helaas niet het geval. Ondanks dat achteraf betalen erg groeit in populariteit zijn er nog ontzettend veel webwinkels waarbij achteraf betalen bij online bestellingen niet mogelijk is. Kijk dus goed naar de webwinkel, bij het kopen van een nieuwe smartwatch mocht je gebruik willen maken van achteraf betalen.