YouTube likes kopen komt erg goed van pas als je een YouTube kanaal hebt. Het is een makkelijke manier om zichtbaar te worden voor het algoritme van YouTube. Vooral als beginnende Youtuber komt dit van pas, maar ook bekende Youtubers maken er gebruik van. 

Veel social media maken gebruik van een algoritme. Dit algoritme werkt door middel van ervaringen. Als je veel likes hebt, kom je dus sneller in het algoritme terecht voor je organische views kan dit veel goed betekenen. 

Likes YouTube kopen

Likes YouTube kopen komt erg goed van pas als je meer bekendheid op het platform wilt krijgen. Het is natuurlijk lastig om je doelgroep te bereiken als het algoritme niet meewerkt. Door likes te kopen, laat je aan het algoritme zien dat kijkers een goede ervaring hebben gehad bij je video. 

Kortom, je krijgt een stuk meer waardering door likes Youtube te kopen. Het maakt daarbij niet uit of je nu al een hele tijd actief bent op YouTube of je net begint, likes kopen komt altijd van pas. 

Likes Youtube voor het algoritme

Likes YouTube zijn erg belangrijk voor het algoritme. Je succes op YouTube is compleet afhankelijk van het algoritme. Zolang het algoritme meewerkt, krijg je veel views. Het algoritme van YouTube is gebaseerd op ervaringen. 

Des te beter de ervaring van anderen was op je video, des te hoger deze geranked wordt. De ervaringen worden verzameld door middel van likes. Meestal gaat het kopen van likes daarom gepaard met het kopen van views. Door dit te doen, laat je zien dat kijkers een goede ervaring hebben op je video. 

YouTube likes kopen: Hoe werkt het?

YouTube likes kopen gaat heel simpel. Het is mogelijk om deze online te bestellen. Hierbij krijg je meestal direct een bevestiging van de hoeveelheid likes die je hebt besteld. 

Na deze bevestiging ontvangen te hebben, duurt niet veel langer dan 24 uur voordat je de likes te zien krijgt op YouTube. Het prettige hieraan is dat je direct al gebruik kan maken van de voordelen die dit te bieden heeft. 

Waar likes kopen YouTube?

Hieronder hebben we een aantal websites staan die altijd kwaliteit leveren en erg betrouwbaar zijn voor het kopen van likes en views:

Likes kopen YouTube kan op verschillende plekken. Het lastige hieraan is dat je te maken hebt met bedrijven die dit voor je moeten regelen. Zorg er daarom voor dat je kiest voor bedrijven die je kunt vertrouwen. 

Via hier is het mogelijk om goede kwaliteit likes te ontvangen met uitstekende service. Daarnaast hebben ze een goede klantenservice waar je terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Ook hebben ze een sterke reputatie op de markt. 

Wat doet likes YouTube kopen voor je kanaal?

Likes Youtube kopen kan veel goeds doen voor je kanaal. Hieronder hebben we een aantal voordelen gezet waar je mee te maken kunt krijgen:

Beter zichtbaar voor het algoritme

Als eerste ben je een stuk beter zichtbaar voor het algoritme. Het algoritme van YouTube werkt met ervaringen, dus als je veel likes hebt, is je video populair. Meestal wordt dit direct beloond door het algoritme. 

Meer kijkers voor je content

De beloning die je dan krijgt, is dat je vaker op de voorpagina van YouTube terecht komt. Als je dit voor elkaar krijgt, zijn er meer mensen die op je content klikken. Hierdoor krijg je dus in principe meer kijkers voor je content. 

Waardering op het platform

Likes worden op het platform zelf ook flink gewaardeerd. Als je meer likes hebt, is de kans groot dat je ook veel meer waardering op het platform ontvangt. Uiteindelijk krijg je meer likes en kom je ook hoger in de ranking terecht. 

Veelgestelde vragen

Zijn likes YouTube veilig?

Likes YouTube zijn 100% veilig om te kopen. Echter, het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je dit bij een betrouwbaar bedrijf doet. Daarom raden wij het altijd aan om dit bij één van de volgende websites te doen voor een goede service en kwaliteit likes:

Kunnen de likes ook weer minder worden?

Op YouTube kunnen de likes niet minder worden. Nadat je de likes gekocht hebt, hoef je dus niet te verwachten dat de likes weer afnemen. 

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Meestal zie je al snel resultaat als je likes Youtube koopt. Dit heeft ermee te maken dat YouTube veel update. In de meeste gevallen zijn ze ruim binnen 24 uur al te zien. 

Is likes YouTube kopen legaal?

Likes Youtube kopen is legaal om te doen. Het gaat echter wel tegen de algemene voorwaarden van YouTube in. 

Mag ik zakelijk likes YouTube kopen?

Likes Youtube kopen mag niet zakelijk gedaan worden. Door de ACM is het in 2020 besloten dat zakelijk gebruik van online engagement door Nederlandse influencers of bedrijven gezien wordt als een oneerlijke handelspraktijk. 

Zolang je geen bedrijf gekoppeld hebt aan je YouTube account, mag je likes kopen. Met een bedrijf is dit helaas niet mogelijk.