Heb je ooit van Bridgefund gehoord? Misschien heb je er wel over horen praten maar denk je dat ze uit de lucht gegrepen zijn of niet te vertrouwen zijn. Ik begrijp dat vragen zoals dit belangrijk zijn als een alternatief financieringsinstrument en daarom ga ik in deze blogpost dieper in op wat Bridgefund precies is, waarom mensen ervoor kiezen en regelgeving om ervoor te zorgen dat jouw investeringen veilig zijn. Laat me je vertellen hoe we samen Bridgefund verder kunnen onderzoeken!

Wat is Bridgefund en welke diensten leveren zij?

Bridgefund is een innovatieve dienst die bedrijven toegang biedt tot het kapitaal dat ze nodig hebben om te groeien. Hun missie is om “de kloof tussen traditionele kredietverstrekkers en kleine bedrijven te overbruggen”, waardoor bedrijfseigenaren toegang krijgen tot leningen en kredietlijnen met een minimum aan gedoe. De aanvraagprocedure voor een lening kan in slechts enkele minuten worden afgerond en klanten kunnen al 48 uur na goedkeuring financiering ontvangen.

Bridgefund biedt ook een breed scala aan financieringsoplossingen, variërend van kortlopende zakelijke kasvoorschotten tot langlopende asset-backed beveiligde leningen. Bedrijven kunnen kiezen voor één of meerdere financieringsopties, waardoor ze hun budgettaire behoeften beter kunnen beheren. Bridgefund heeft talloze bedrijfseigenaren in het hele land geholpen hun dromen van groei en uitbreiding te realiseren. Voor veel mensen zijn bridgefund ervaringen zeer positief geweest.

Wie kan hun platform gebruiken en hoe begin je eraan?

Bridgefund geeft iedereen die een gemeenschapsproject wil financieren toegang tot lokale investeringen via hun platform. Mogelijke projecten zijn onder meer stadsontwikkeling en natuurbehoudprogramma’s, onderwijsinitiatieven en sociale ondernemingen. Dit platform biedt mensen de mogelijkheid om alternatieve financieringsbronnen in hun gemeenschap te vinden – de tijd dat ze alleen maar hoefden te vertrouwen op subsidies van de overheid of bedrijven is voorbij! Bridgefund vereenvoudigt het proces door zijn gebruikers de hulpmiddelen te bieden die nodig zijn om te zoeken naar potentiële financiers of belangen die dezelfde waarden hebben.

Om te beginnen meld je je aan voor een account bij Bridgefund en vul je een profiel in over je idee. Daarna kun je investeerders in je omgeving sms’en over je project, ze in contact brengen met crowdfundingcampagnes, of zelfs online teamvergaderingen faciliteren via de virtuele vergaderruimtes van Bridgefund. Dit is het perfecte moment om op zoek te gaan naar financiering die alle betrokkenen helpt te winnen!

Hoe verhoudt Bridgefund zich tot andere alternatieve financieringsvormen

Bridgefund biedt bedrijven snellere, eerlijkere en flexibelere financieringsoplossingen dan andere vormen van alternatieve financiering. In tegenstelling tot traditionele kredietverstrekkers biedt Bridgefund bedrijven het comfort van kortere aflossingstermijnen, minder gebruiksbeperkingen en meerdere financieringsopties, waaronder zakelijke kredietlijnen, leningen op basis van activa en factuurfactoringfaciliteiten. Klanten profiteren van lage tarieven omdat Bridgefund een online platform is dat gebruik maakt van technologie om klantgegevens veilig te beheren zonder dure tape.

Bovendien geeft Bridgefund ook prioriteit aan klantenservice, waarbij de ervaring wordt verhoogd om hun financieringsoplossingen af te stemmen op de unieke financiële behoeften van klanten. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijker om fondsen te verkrijgen wanneer ze die het meest nodig hebben, zodat ze zich kunnen concentreren op hun activiteiten in plaats van zich zorgen te maken over hoe ze die moeten financieren. Kortom, het overbruggen van de financiële kloof tussen traditioneel bankieren en no-bank of crowdfunding wegen is nog nooit zo gemakkelijk of handig geweest.