Er zijn altijd voldoende mogelijkheden om veel winst te maken in crypto, ongeacht of de markt bullish of bearish is. Een van de beproefde manieren is het identificeren van de beste crypto presales voor projecten met veel opwaarts potentieel voor toekomstige groei.

Meer specifiek bieden de beste crypto ICO’s beleggers die investeren in crypto de mogelijkheid om potentieel levensveranderende winsten te behalen tegen gereduceerde tokenprijzen voordat projecten van start gaan, particuliere beleggers binnenkomen en alle anderen van het project op de hoogte zijn.

Toegegeven, het is niet eenvoudig om de volgende presalemogelijkheid van Ethereum of Solana te ontdekken. Het is ook niet gemakkelijk om de beste crypto presale te identificeren die FOMO 

teweeg zal brengen. Potentiële investeerders moeten onderscheiden wat een project in de ICO fase de moeite waard maakt om in te investeren. Dit omvat het aanbieden van innovatieve praktijkvoorbeelden, solide fundamenten, visie en legitimiteit.

Vanaf oktober 2023 zijn dit de vier beste crypto presales waarin je kunt overwegen om in te investeren:

De 4 belangrijkste crypto presales in oktober 2023:

  1. Shiba Memu (SHMU): Een van de beste crypto ICO’s van oktober 2023
  2. Chancer (CHANCER): Decentralisatie ontmoet online weddenschappen
  3. AltSignals (ASI): Gerenommeerde aanbieder van handelssignalen betreedt de Web3-arena
  4. Metacade (MCADE): Klaar om de vruchten te plukken van de GameFi-hausse

Shiba Memu: Een van de beste crypto ICO’s van oktober 2023

Noem het geen comeback: meme coins zijn altijd al een integraal onderdeel van crypto geweest. Maar deze coin met hondenthema blaft anders. Meestal zijn meme coins afhankelijk van enorme menselijke inspanningen om hun lanceringen op de markt te brengen, een organische aanhang te krijgen en in waarde te stijgen. Zodra de eerste marketingcampagne voorbij is, hebben meme coins echter de neiging om weg te sputteren – en beginnen de prijzen van de klif te vallen.

Dat is waar Shiba Memu met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Shiba Memu maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP), sentimentanalyse en machine learning om zichzelf te promoten zonder dat menselijke tussenkomst vereist is.

De ultramoderne AI algoritmen verwerken grote hoeveelheden gegevens van online sociale media platforms om de gevoelens van investeerders en waarnemers over het project te bepalen. Vervolgens produceert en verspreidt Shiba Memu content dienovereenkomstig, om het verhaal te beheersen en het publiek te betrekken om de toekomstige groei te ondersteunen.

Deze toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) is nog nooit eerder gezien in de gekke wereld van meme coins, waardoor Shiba Memu een echte pionier in de sector is. En het FOMO inducerende SHMU token presale evenement is ongetwijfeld een van de beste crypto ICO’s van het jaar.

Vanaf een lanceringsprijs van $0,011125 zijn de prijzen van het SHMU token geprogrammeerd om dagelijks te stijgen met stappen van $0,000225, tot het einde van de presale.

Om aan de enorme vraag te voldoen heeft Shiba Memu de presale nu verlengd tot in totaal 120 dagen. Dit betekent dat degenen die vroeg in SHMU geïnvesteerd hebben maar liefst een winst van 240% kunnen behalen tegen de tijd dat het token wordt gelanceerd en op de exchange wordt genoteerd. Momenteel ligt de prijs van het SHMU token op $0,031375, waardoor nieuwkomers ruimschoots de tijd hebben om aanzienlijke winsten te behalen voorafgaand aan de geplande lancering op BitMart.

Wacht niet met een van de beste crypto ICO’s van het jaar – de klok tikt door.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

Chancer: Decentralisatie ontmoet online gokken

Chancer is een ambitieus project dat Web3 principes naar de online gokindustrie brengt met een gedecentraliseerde peer-to-peer (P2P) online platform voor gokken.

Chancer probeert online gokken te democratiseren door gebruikers in staat te stellen om hun eigen gokmarkten te creëren en hun kansen op letterlijk ieder denkbaar evenement te bepalen. Of het nu gaat om conventionele sportweddenschappen of weddenschappen op wie van je vrienden de meeste drankjes kan drinken tijdens een avondje uit, gebruikers van Chancer kunnen gokmarkten creëren waar iedereen op kan wedden, zonder daarbij afhankelijk te zijn van tussenpersonen.

Het platform voor voorspellende markten lanceerde onlangs zijn presale in 12 fasen voor zijn CHANCER token tegen een lanceringsprijs van $0,01. Tegen de tijd dat de CHANCER tokens op de exchange verschijnen, zullen ze in elke fase geleidelijk zijn gestegen tot $0,021.

Een andere factor die Chancer tot een van de beste crypto ICO’s van 2023 maakt, zijn de promoties, waarbij bij de eerste 10 gelukkige gebruikers een prijs van $100.000 aan CHANCER tokens voor het oprapen krijgen.

Momenteel is CHANCER verkrijgbaar voor een bedrag van $0,012. Dit is een uitstekend startpunt voor beleggers om te investeren in een project dat de komende jaren een substantieel marktaandeel wil veroveren.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

AltSignals: Gerenommeerde aanbieder van trading signals betreedt de Web3 arena

AltSignals was al gevestigd als een gerenommeerde en nauwkeurige aanbieder van trading signals met een opmerkelijk winstpercentage van 64% voordat het zijn intrede in de wereld van crypto aankondigde. AltSignals is opgericht in 2017 en beschikt over een community van meer dan 50.000 handelaren.

Met de lancering van ActualizeAI, een next level door AI aangedreven tradingstack, biedt AltSignals beleggers die investeren in crypto een kans om deel te nemen aan de baanbrekende ASI token presale. ASI zal de ontwikkeling van ActualizeAI financieren, waardoor het een reeks geavanceerde AI technologieën kan integreren en het succespercentage van AltSignals kan verbeteren tot een verbazingwekkende 80%+.

Met presale tokens die momenteel beschikbaar zijn voor een bedrag van $0,01875, kunnen beginnende investeerders profiteren van de potentiële parabolische groei. Houders van ASI met meer dan 50.000 tokens krijgen levenslange toegang tot de ActualizeAI suite, terwijl ze worden geholpen om betere transacties uit te voeren met onberispelijke precisie. Het is niet verrassend dat de AI tokenlancering van AltSignals op de radar van velen staat als mogelijk een van de beste crypto presales van het jaar.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

Metacade: Klaar om de vruchten te plukken van de GameFi-hausse

De Metacade presale eindigde onlangs als een van de beste crypto presales van 2023, maar het is nog niet te laat voor degenen die het gemist hebben. MCADE tokens worden momenteel verhandeld voor een bedrag van $0,007009, wat nog steeds een geweldig instappunt is, gezien de bullish vooruitzichten van GameFi in de komende 5 jaar. Metacade bouwt de virtuele arcade in de Web3 gaming ruimte en het gebruikersbestand groeit met de dag.

Niet alleen gamen is de aantrekkingskracht van dit project. Metacade biedt play-to-earn en staking/yield mining mogelijkheden. Ook zitten er een groot aantal samenwerkingen met grote namen in de sector, zoals MetaStudio, in de pijplijn. MCADE is onlangs genoteerd op grote exchanges zoals UniSwap en BitMart, wat een bewijs is van zijn legitimiteit als kanshebber in GameFi en blijk geeft van toewijding om zijn routekaart te volgen.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

Conclusie: De 4 belangrijkste crypto presales van oktober

Een presale biedt enkele van de beste rendementen in het spel. Een goed begrip van de onderliggende doelstellingen, de utility, de technologie en de routekaart van een project helpt enorm bij het identificeren van de beste crypto ICO’s om aan deel te nemen. Vanaf oktober 2023 zijn dit de beste crypto presales die worden aangeboden:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)