Andy van der Meijde is een oud-profvoetballer die heeft gespeeld bij verschillend topclubs in binnen- en buitenland. Nadat hij in 2011 besloot te stoppen met zijn profvoetbal carrière is overgestapt naar de showbuzz waar hij met zijn vrouw, Melissa van der Meijde, te zien is in hun eigen realityshow.

Andy heeft lang op hoog niveau betaald gevoetbald en samen met zijn televisiecarrière moet hij aardig wat centjes verdient hebben. Ben jij benieuwd naar het vermogen van Andy van der Meijde? Lees dan snel verder en kijk hoeveel geld Andy van der Meijde verdient heeft.

Naam  Andy van der Meijde
Geboortedatum 30-Sep-70
Beroep Ex-profvotballer en realityster 
Geschat vermogen €5.500.000,-

Wat is het vermogen van Ander van der Meijde?

Andy van der Meijde heeft zich nooit uitgelaten over zijn vermogen, maar wel over wat hij verdient voor verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van zijn vermogen.

Andy van der Meijde heeft een momenteel een geschat vermogen van €5.500.000,-. Hij heeft in zijn carrière een stuk meer verdiend, maar zoals hij zelf aangeeft in zijn boek heeft hij veel geld verspild aan domme dingen. Desalniettemin is een vermogen van €5.500.000,- niet niks.

Wie is Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde is een ex-profvoetballer die voor clubs als Ajax, FC Twente, PSV, Internazionale, Everton en het Nederlandse elftal bij het WK. Een beste waslijst aan topclubs! Na zijn voetbalcarrière scheren Andy een boek over zijn leven dat niet altijd pracht en praal bleek te zijn.

Na Andy’s spelersloopbaan werd hij actief in de media, waar hij nog steeds erg actief in is. Zo was hij te zien bij televisieprogramma’s als Sterren Dansen op het IJs, Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS, Sterren Springen en VTBL. Hij is pas echt doorgebroken op de televisie met zijn eigen realityshow waarin hij samen met zijn vrouw Melisse hun leven filmt: Andy & Melissa.

Waar heeft Andy van de Meijde zijn vermogen aan verdiend?

Andy van der Meijde heeft zijn vermogen verdient aan uiteenlopende bezigheden. Met zijn voetbalcarrière heeft als eerst echt geld verdient. Daar gaan zoals de meeste weten extreme bedragen in de omloop voor de aan- en verkoop van voetballers. Na zijn voetbalcarrière hield dat echter niet op. Met reclamespotjes, zijn eigen show en youtube channel en verschillende praatshows en verschijningen heeft hij ervoor kunnen zorgen dat hij nog steeds erg goed verdient. 

Hoeveel verdient Andy van der Meijde per maand?

Hoeveel Andy van der Meijde precies verdient is lastig in te schatten, daarover laat hij zich niet uit. Met zijn YouTube channel verdient hij ongeveer €6000,- per maand en met reclame spotjes en sponsor deals en zijn eigen tv-show schatten wij dat zijn maandelijkse verdiensten kunnen oplopen tot €65.000,-.

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Andy van der Meijde wordt geschat op €5,5 miljoen.

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Andy van der Meijde kunnen oplopen to €65.000,-