Een financiële planning maak je toch voor een bedrijf? Waarom zou je als particulier je hele financiële toekomst uitstippelen? Zo denken de meeste mensen. Om er op een bepaald punt in hun leven achter te komen dat het ontbreken van een plan ervoor zorgt dat ze nooit hun dromen en doelen zullen halen. Dat is natuurlijk zonde.

Er is niets fijner voor je financiële rust en vrijheid dan goed inzicht krijgen in je financiële situatie nu, maar ook over 10 of 20 jaar. Je werkt hard om in je leven te kunnen doen wat je graag wilt. Maar kun je deze levensstandaard aanhouden als je met pensioen gaat? En wat gebeurt er als je eerder wilt stoppen met werken? 

De toegevoegde waarde van een financiële planning is van onschatbaar belang. Met een goed plan blijken dromen opeens doelen te kunnen worden. Een goed financieel plan is de eerste stap naar financiële rust en vrijheid.

Financiële planning voor iedereen

Misschien denk je dat financiële planning voor jou niet relevant is. Je hebt geen enorm vermogen dat geregeld moet worden en bent al blij als je elke maand de rekeningen betaald hebt. Toch is financiële balans een van de belangrijkste zaken in je leven.

Financiële rust verbetert de kwaliteit van je gezondheid, relaties en prestaties.

Geldzorgen beïnvloeden je leven op alle vlakken. Je kunt je hele leven hard werken om alle financiële risico’s in te perken, maar je hebt ook dromen en doelen. Als je die nooit bereikt, wat is al dat harde werken dan waard?

Excellent Finance helpt al jaren particulieren en ondernemers met hun financiële planning. Ze zien telkens weer dat financiële onrust veel verder gaat dan alleen de bankrekening. Het gaat om je kwaliteit van leven. Inzicht in je financiën en weten waar de valkuilen liggen, zorgt voor die onmisbare financiële balans in je leven.

Waarom je financiële planning op orde?

Onze auto en zelfs de cv-ketel wordt elk jaar nagekeken en gekeurd. Maar ons financiële plaatje, daar wordt nauwelijks naar gekeken. Eigenlijk is dat raar.

Een heldere financiële planning geeft je enorm veel rust en vrijheid. Je weet dat je jouw manier van leven kunt bekostigen en wat je moet doen om in de toekomst je doelen te behalen.

Welk doel dat voor jou is? Misschien wil je:

Financiële planning laat je doelen halen

Doelen zonder plan zijn dromen, die waarschijnlijk nooit uit gaan komen.

Samen met een van de financieel planners van Excellent Finance maak je een plan om jouw doelen ook echt te gaan halen. Daarbij wordt gekeken of je doelen haalbaar zijn en zo niet, hoe je dit alsnog kunt bereiken.

Daar stopt het advies niet. Jouw financieel adviseur zorgt ervoor dat je op het juiste spoor blijft. Op regelmatige basis bespreken jullie hoe het gaat en of er aanpassingen in de planning nodig zijn. Zo blijft je pad helder en worden obstakels op tijd gezien, zodat ze niet voor onaangename verrassingen kunnen zorgen.

Twijfel je wat de waarde van financiële planning voor jou is? De adviseur start met jouw financiële vraagstukken. Het is altijd fijn om te sparren met iemand die verstand heeft van hypotheken, beleggingen, vermogen, schulden, een erfenis, je scheiding of andere financiële vraagstukken. Dan komen jouw dromen en doelen aan bod. Waar zie jij jezelf over 10 of 20 jaar?

Mis je nu de rust en zekerheid die geld je kan bieden? Maak vrijblijvend kennis met de financieel adviseurs van Excellent Finance.