Vermogen van Manon van Essen

Je hebt vast wel eens van Manon van Essen gehoord. Manon van Essen is een Ondernemer bekend van Magioni. Maar heb jij enig idee wat een Ondernemer verdient? Manon van Essen komt uit Nederland en is geboren op - in -. Momenteel woont Manon van Essen in Nederland. In dit artikel gaan we kijken naar wat het vermogen van Manon van Essen is. 

Naam

Manon van Essen

Geschat vermogen

-

Geboortedatum

-

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Beroep

Ondernemer

Wat is het vermogen van Manon van Essen?

Manon van Essen heeft zich nooit uitgelaten over het vermogen, maar wel over wat er verdiend is met verschillende werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk geweest om een vrij goede schatting te maken van het vermogen van Manon van Essen. Manon van Essen heeft momenteel een geschat vermogen van -. 

Wie is Manon van Essen?

Manon van essen is de oprichter van Magioni. Zij trolt blut aan de Albert Heijn met de vraag of de super misschien haar gezonde pizza’s wilde verkopen. Inmiddels zijn de groentebodems, al dan niet belegd, verkrijgbaar bij gemiddeld 1.300 verkooppunten. Sinds kort zijn daar 300 filialen van de chique Britse supermarkt Waitrose aan toegevoegd. Waitrose is een mooie supermarkt, een goed segment om in het buitenland mee te beginnen. Ik heb er veel inspiratie opgedaan voor Magioni, hun pizzaverpakkingen zijn bijvoorbeeld heel mooi heeft de onderneemster eerder laten weten.

Producten van Manon

Ze schaart zich onder een groep leveranciers waar de Britse kroonprins Charles in wezen ook toebehoort. Sinds 2009 heeft Waitros het exclusieve recht de biologische producten van het door hem opgerichte merk Duchy Originals te verkopen. Overigens levert de supermarkt ook de dagelijkse boodschappen aan het Britse koningshuis, dus het is denkbaar dat Meghan Markle en Prins Harry al Netflixend een Magioni- pizza weghappen.

Het begin van succes

In Nederland worden dagelijks meer dan 10.000 Magioni’s een over ingeschoven. Ongeveer 13.000 pizza’s worden per dag verkocht. Drie jaar geleden had Van Essen nog geen grootgutter als klant en stond ze dagen te wachten op iemand die en pizza met groentebodem wilde bestellen. Ze startte ook niet als foodie die van haar hobby haar werk wilde maken. Van Essen heeft altijd interesse in ondernemen gehad. Zeker als kind. Ze begon op haar twintigste met de app Handwriter die handgeschreven letters omzet in digitale versies. Maar na vier jaar kwam Van Essen tot de conclusie dat het ietwat teruggetrokken bestaan van een app ontwikkelaar haar niet helemaal lag.

Magioni werd in Nederland een hype nadat RTL Boulevard aandacht aan het product besteedde. Het bedrijf heeft daaraan veel gehad. De productie steeg toen ongeveer naar duizend pizza’s per dag.

Waar komt het vermogen van Manon van Essen vandaan?

Manon van Essen heeft verschillende inkomstenbronnen gehad. Toch komt het grootste gedeelte van het vermogen van waar ook de bekendheid door komt, namelijk Ondernemer.

Hoeveel verdient Manon van Essen per jaar?

Hoeveel Manon van Essen precies verdient, is lastig in te schatten, daarover laat Manon van Essen zich niet uit. Toch hebben we een schatting geprobeerd te maken. Al met al lopen de jaarlijkse verdiensten op tot -. 

Andere celebrity's:

Veelgestelde vragen

Het vermogen van Manon van Essen wordt geschat op -. 

Wij schatten dat de maandelijkse inkomsten van Manon van Essen kunnen oplopen tot -.