Wat kost Viaplay in 2024?

Viaplay is een populaire streamingdienst in Nederland die bekend staat om het exclusief uitzenden van live sportevenementen zoals Formule 1 en Premier League. Sinds 2022 heeft Viaplay de exclusieve rechten voor de Formule 1, wat de populariteit van de dienst sterk heeft vergroot in Nederland. Naast sport biedt Viaplay ook films, series en documentaires. In dit artikel bespreken we de kosten van Viaplay in 2024, de mogelijke kortingen en hoe je Viaplay kunt combineren met Ziggo of KPN.

Inhoudsopgave

Overzicht van Viaplay abonnementen in 2024

Viaplay biedt slechts één abonnement aan dat toegang geeft tot alle Formule 1-races, Premier League-wedstrijden en een uitgebreide bibliotheek met films en series. De maandelijkse kosten voor Viaplay zijn vanaf mei 2024 verhoogd naar €17,99 per maand.

Kies je abonnement

Ben je klaar om te genieten van je favoriete films, series en exclusieve content zoals Formule 1? Met een Viaplay-abonnement krijg je toegang tot een breed scala aan entertainment, waaronder live sport, films en series. Er is maar één abonnement beschikbaar, dat €17,99 per maand kost.

Wat kost Viaplay bij Ziggo en KPN?

Viaplay is gemakkelijk te integreren in je bestaande televisie- en internetpakketten bij Ziggo en KPN. Hieronder vind je de actuele prijzen en eventuele kortingen:

ProviderKortingPrijs per maandPrijs per jaar
KPN & ViaplayGeen korting€17,99€215,88
Odido & Viaplay50% korting in de eerste maandEerste maand €8,99, daarna €17,99€206,88
Odido, Viaplay & ESPN Compleet€6,49 korting€21,50 (bundel)€258
ZiggoGeen korting€17,99€215,88

De kosten voor Viaplay bij Ziggo en Viaplay bij KPN zijn gelijk aan de reguliere abonnementskosten. Het voordeel is dat je alles op één factuur kunt krijgen, waardoor het makkelijker te beheren is.

Wat kost Viaplay per maand in 2024?

De maandelijkse kosten voor Viaplay zijn €17,99, en deze prijsverhoging ging in op 22 mei 2024. Viaplay biedt niet meerdere abonnementsopties aan zoals andere streamingdiensten; er is één alles-in-één abonnement voor sport, films en series.

Viaplay aanbiedingen en gratis proefabonnement

Viaplay biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en een gratis proefabonnement aan, zodat nieuwe klanten de dienst eerst kunnen uitproberen. Daarnaast zijn er in 2024 diverse Viaplay-aanbiedingen, waaronder een jaarabonnement met korting.

AanbiedingVoordeelDetails
Proefabonnement Viaplay14 dagen gratisVoor nieuwe klanten
Viaplay aanbieding 99 euroJaarabonnement met kortingBeschikbaar voor bestaande klanten bij bepaalde providers

Houd de website van Viaplay en je provider in de gaten voor kortingen en acties, zoals Viaplay korting bij Ziggo en Viaplay aanbieding 2024.

Viaplay delen en kosten per persoon

Tot voor kort was het eenvoudig om een Viaplay-account met iemand te delen. Je kon je op maximaal 5 apparaten aanmelden en tegelijkertijd op twee verschillende locaties naar dezelfde livestream kijken.

Vanaf 26 februari 2024 heeft Viaplay echter de voorwaarden gewijzigd. Voortaan kun je alleen hetzelfde sportevenement, zoals een Formule 1-race, bekijken op twee apparaten als beide apparaten verbonden zijn met hetzelfde IP-adres. Dit betekent dat je in hetzelfde huishouden moet zijn om via twee schermen tegelijkertijd te kijken, wat het delen van een Viaplay-account op verschillende locaties niet meer mogelijk maakt.

Wat kost Viaplay bij Ziggo of KPN?

Als je een televisie- en/of internetabonnement hebt bij providers zoals KPN, Ziggo, of Odido, kun je mogelijk profiteren van kortingen op je Viaplay-abonnement. Hoewel de maandelijkse kosten voor Viaplay in veel gevallen hetzelfde zijn als bij een direct abonnement, bieden sommige providers tijdelijke kortingen of bundels aan.

Hieronder vind je een overzicht van de actuele prijzen en kortingen voor Viaplay bij verschillende providers:

ProviderKortingPrijs per maandPrijs per jaar
KPN & ViaplayGeen korting€17,99€215,88
Odido & Viaplay50% korting in de eerste maandEerste maand €8,99, daarna €17,99€206,88
Odido, Viaplay & ESPN Compleet€6,49 korting bij bundel€21,50 (bundel)€258
Ziggo & ViaplayGeen korting€17,99€215,88

Zoals je kunt zien, zijn de prijzen bij Ziggo en KPN gelijk aan de standaard Viaplay-abonnementskosten, terwijl Odido een tijdelijke korting biedt voor nieuwe klanten. Bij het bundelen van Viaplay met andere diensten, zoals ESPN, kun je extra voordeel behalen.

Vergelijk Viaplay met andere streamingdiensten

Wil je weten hoe Viaplay zich verhoudt tot andere streamingdiensten? Vergelijk de prijzen van Videoland, Disney Plus en Netflix om te bepalen welke dienst het beste bij jou past.

Foto van Timothy
Timothy

Ik ben Timothy, een veelzijdige schrijver met een passie voor het verkennen van uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om technologie, cultuur, gezondheid of de laatste trends, ik ben altijd op zoek naar boeiende verhalen en inzichten om te delen. Schrijven is voor mij een manier om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Mijn doel is om lezers te informeren, te inspireren en hen nieuwe perspectieven te bieden op de wereld om hen heen. Ik streef ernaar om mijn woorden tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.