Wat kost HelloFresh in 2024?

HelloFresh is een populaire maaltijdbox in Nederland. Het biedt verse ingrediënten en een breed scala aan recepten, perfect voor wie gezond en gevarieerd wil eten zonder boodschappen te doen. Hieronder vind je de kosten, kortingen en mogelijkheden voor HelloFresh in 2024.

Inhoudsopgave

Wat is HelloFresh?

HelloFresh levert wekelijks maaltijdboxen met verse ingrediënten en recepten aan huis. Je kunt zelf kiezen hoeveel maaltijden je wilt ontvangen en voor hoeveel personen. De recepten variëren van vegetarisch tot caloriearm, en je kunt de box gemakkelijk aanpassen naar je smaak.

Bekijk meer maaltijdboxen zoals Green Chef, Dinnerly en Marley Spoon om prijzen en mogelijkheden te vergelijken.

HelloFresh kosten in 2024

De kosten van HelloFresh variëren afhankelijk van het aantal personen en maaltijden per week. Hier is een overzicht van de actuele prijzen:

Aantal personen3 recepten per week4 recepten per week5 recepten per week
1 persoon€11,33€10,25€9,20
2 personen€6,67€6,13€5,70
3 personen€5,89€5,50€5,27
4 personen€5,45€4,94€4,70
5 personen€5,07€4,70€4,48
6 personen€4,94€4,54€4,30

Korting voor nieuwe klanten

HelloFresh biedt regelmatig kortingen voor nieuwe klanten. Je kunt tot €120 korting krijgen op je eerste 8 boxen via deze kortingslink.

Bezorgkosten HelloFresh

De standaard bezorgkosten voor HelloFresh bedragen €5,99 per box. Afhankelijk van het tijdvak kan er een toeslag bijkomen, variërend van €0,99 tot €2,99. De eerste bezorging is altijd gratis.

Korting voor bestaande klanten

Bestaande klanten kunnen vaak profiteren van kortingen door het abonnement tijdelijk op te zeggen. Binnen enkele weken ontvang je vaak aanbiedingen zoals 30% korting op de volgende boxen. Het herhalen van deze tactiek kan helpen om continu te besparen op je maaltijdboxen.

Voor 3 recepten betaal je €11,33 per portie (€34 per week) plus €5,99 bezorgkosten, wat neerkomt op een totaal van €40 tot €52 per week.

Voor 2 personen betaal je tussen €6,67 en €5,70 per portie, met een totaal van €46 tot €63 per week inclusief bezorgkosten.

Je kunt je HelloFresh-abonnement eenvoudig opzeggen via de app of website. Er is geen opzegtermijn, dus je kunt flexibel pauzeren of stoppen wanneer je wilt.

Als je je abonnement tijdelijk opzegt, ontvang je vaak binnen enkele weken een kortingsaanbieding van ongeveer 30%. Dit is een slimme manier om te besparen.

Foto van Timothy
Timothy

Ik ben Timothy, een veelzijdige schrijver met een passie voor het verkennen van uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om technologie, cultuur, gezondheid of de laatste trends, ik ben altijd op zoek naar boeiende verhalen en inzichten om te delen. Schrijven is voor mij een manier om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Mijn doel is om lezers te informeren, te inspireren en hen nieuwe perspectieven te bieden op de wereld om hen heen. Ik streef ernaar om mijn woorden tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.