Wat kost Disney Plus in 2024?

Disney Plus is een van de meest populaire streamingdiensten in Nederland, dankzij het uitgebreide aanbod aan films, series en exclusieve content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. In dit artikel bespreken we de verschillende Disney Plus abonnementen, de prijzen in 2024, en de beschikbare kortingen en aanbiedingen.

Inhoudsopgave

Overzicht van Disney Plus abonnementen in 2024

Disney Plus biedt een eenvoudig abonnementsmodel, met één standaardoptie voor alle gebruikers. Hieronder vind je de actuele Disney Plus kosten voor 2024:

AbonnementPrijs per maandPrijs per jaarKenmerken
Maandabonnement€10,99Toegang tot het volledige aanbod
Jaarabonnement€109,9012 maanden voor de prijs van 10, dus €22 korting

Met dit Disney Plus abonnement kun je onbeperkt streamen op maximaal vier schermen tegelijk, en heb je toegang tot het volledige aanbod, inclusief exclusieve Disney Plus Originals zoals The Mandalorian en Loki.

Kies je abonnement

Ben je klaar om te genieten van je favoriete films, series en exclusieve content van Disney, Marvel, Pixar, Star Wars en National Geographic? Met een Disney Plus-abonnement krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan entertainment voor het hele gezin. Er is maar één abonnement beschikbaar, vanaf €10,99 per maand of €109,90 per jaar.

Wat kost Disney Plus per maand?

Het maandabonnement voor Disney Plus kost in 2024 €10,99 per maand. Daarnaast is er ook een jaarabonnement beschikbaar voor €109,90 per jaar, waarmee je effectief twee maanden gratis toegang krijgt. Dit jaarabonnement biedt je dezelfde functies, maar tegen een lagere maandelijkse prijs.

Disney Plus aanbiedingen en kortingen

Disney Plus biedt af en toe tijdelijke kortingen en acties aan, vooral voor nieuwe abonnees. Zo kun je geld besparen door te kiezen voor een jaarabonnement. Disney heeft eerder ook tijdelijke gratis proefabonnementen aangeboden, maar op dit moment is dit niet beschikbaar.

AanbiedingVoordeelDetails
Jaarabonnement2 maanden gratisBetaal €109,90 voor 12 maanden
Disney Plus aanbiedingAf en toe tijdelijke actiesHoud de website in de gaten

Houd de Disney Plus Nederland-website in de gaten voor eventuele kortingen en aanbiedingen.

Wat is inbegrepen in het Disney Plus abonnement?

Met een Disney Plus abonnement krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan content van verschillende merken, zoals Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Dit omvat:

  • Toegang tot exclusieve Disney Plus Originals zoals The Mandalorian en WandaVision.
  • De mogelijkheid om content te downloaden en offline te bekijken op maximaal 10 apparaten.
  • Streamen op maximaal vier schermen tegelijk, in 4K UHD-kwaliteit met Dolby Vision en Dolby Atmos (op apparaten die hiervoor geschikt zijn).
  • De mogelijkheid om kinderprofielen in te stellen voor gezinsvriendelijk gebruik.

Wat kost Disney Plus vergeleken met andere streamingdiensten?

Vergeleken met andere populaire streamingdiensten zoals Netflix, Videoland en Viaplay, blijft Disney Plus een betaalbare optie met een ruim aanbod aan content. Hieronder een vergelijking van de prijzen:

StreamingdienstPrijs per maand
Disney Plus€10,99
NetflixVanaf €8,99 tot €18,99
VideolandVanaf €5,99
Viaplay€17,99
NPO Plus€2,95

Vergelijk deze prijzen om te bepalen welke streamingdienst het beste bij jouw kijkbehoeften past. Disney Plus biedt veel waar voor je geld, vooral voor fans van Marvel, Star Wars en Disney.

Disney Plus gratis proberen

Op dit moment biedt Disney Plus geen gratis proefabonnement meer aan, zoals ze eerder deden bij de lancering van de dienst. Mogelijk komen dergelijke aanbiedingen in de toekomst terug, dus het is handig om de website van Disney Plus regelmatig te controleren.

Waarom kiezen voor Disney Plus in 2024?

Disney Plus biedt niet alleen een enorme selectie van klassieke films en series, maar ook veel exclusieve content die nergens anders beschikbaar is. Denk aan Marvel-superhelden, de Star Wars-franchise en familiefilms van Pixar. Bovendien is het platform ideaal voor gezinnen, dankzij de optie om kinderprofielen in te stellen en de grote hoeveelheid kindvriendelijke content.

Met de jaarlijkse updates en nieuwe releases blijft Disney Plus een van de favoriete streamingdiensten in Nederland. En met prijzen vanaf €10,99 per maand of €109,90 per jaar, blijft het een betaalbare keuze voor veel huishoudens.

Foto van Timothy
Timothy

Ik ben Timothy, een veelzijdige schrijver met een passie voor het verkennen van uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om technologie, cultuur, gezondheid of de laatste trends, ik ben altijd op zoek naar boeiende verhalen en inzichten om te delen. Schrijven is voor mij een manier om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Mijn doel is om lezers te informeren, te inspireren en hen nieuwe perspectieven te bieden op de wereld om hen heen. Ik streef ernaar om mijn woorden tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.