Wat kost Dinnerly in 2024?

Dinnerly is een van de meest betaalbare maaltijdboxen in Nederland. Met eenvoudige recepten en scherpe prijzen, is het ideaal voor mensen die gezond en lekker willen eten zonder een hoge prijs te betalen.

Inhoudsopgave

Wat is Dinnerly?

Dinnerly biedt maaltijdboxen met verse ingrediënten en eenvoudige recepten. Deze maaltijdbox onderscheidt zich door zijn lage kosten en eenvoudige, maar smaakvolle gerechten. Je kunt kiezen uit verschillende gerechten per week, variërend van vlees, vis tot vegetarische opties. Dinnerly is een uitstekende keuze voor huishoudens die gezonde maaltijden willen bereiden zonder een hoog budget.

Wat kost Dinnerly in 2024?

De kosten van Dinnerly zijn afhankelijk van het aantal personen en maaltijden per week. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen:

Aantal maaltijden per week2 personen (per portie)4 personen (per portie)
2 maaltijden€8,00€5,50
3 maaltijden€5,66€4,50
4 maaltijden€5,50€4,31
5 maaltijden€4,90€3,95

Dinnerly biedt daarmee een van de meest betaalbare opties op de Nederlandse markt, met portieprijzen vanaf €3,95.



Kortingen voor nieuwe klanten

Dinnerly biedt regelmatig aantrekkelijke kortingen voor nieuwe klanten. Door gebruik te maken van speciale acties, kun je tot €80 korting krijgen op je eerste 5 boxen. Voor de eerste box ontvang je 31% korting en gratis verzending. Bekijk de Dinnerly kortingspagina hier.

Vergelijking met andere maaltijdboxen

Dinnerly is niet alleen goedkoop, maar biedt ook eenvoudige recepten. Wil je meer weten over andere maaltijdboxen, zoals HelloFresh, Marley Spoon, of Green Chef? Deze boxen zijn iets duurder maar bieden uitgebreidere receptenopties.

Foto van Timothy
Timothy

Ik ben Timothy, een veelzijdige schrijver met een passie voor het verkennen van uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om technologie, cultuur, gezondheid of de laatste trends, ik ben altijd op zoek naar boeiende verhalen en inzichten om te delen. Schrijven is voor mij een manier om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Mijn doel is om lezers te informeren, te inspireren en hen nieuwe perspectieven te bieden op de wereld om hen heen. Ik streef ernaar om mijn woorden tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.