Wat kost Amazon Prime in 2024?

Amazon Prime biedt uitgebreide voordelen, waaronder Prime Video, Prime Music, gratis verzending, en exclusieve deals zoals Prime Day.

Inhoudsopgave

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een abonnement dat leden gratis verzending, toegang tot films en series op Prime Video, en muziekstreaming via Prime Music biedt. Leden krijgen daarnaast extra voordelen, zoals exclusieve aanbiedingen en gratis games. Het abonnement bevat ook Prime Reading, waarmee leden toegang hebben tot e-books en tijdschriften.

Wat kost Amazon Prime in september 2024?

De kosten voor Amazon Prime zijn in september 2024 €4,99 per maand of €49,90 per jaar, wat neerkomt op 2 maanden gratis bij een jaarabonnement. Prime-leden kunnen 30 dagen gratis gebruik maken van de dienst voordat de betaling begint. Dit geldt voor zowel nieuwe leden als bestaande leden die nog geen Prime hebben geprobeerd.

AbonnementPrijs per maandPrijs per jaar
Maandabonnement€4,99N.v.t.
JaarabonnementN.v.t.€49,90

Prime Video: Kosten en aanbod

Prime Video is inbegrepen bij het Prime-abonnement en biedt toegang tot een breed scala aan films en series, waaronder exclusieve titels zoals The Boys en The Lord of the Rings: The Rings of Power. Voor €4,99 per maand krijg je naast Prime Video ook de andere voordelen van Amazon Prime, wat het een van de meest betaalbare opties maakt in vergelijking met andere streamingdiensten zoals Netflix, Videoland en Viaplay.

Prime Video vs. andere streamingdiensten

In vergelijking met andere streamingdiensten is Prime Video een van de goedkoopste. Zo betaal je voor Netflix tussen €7,99 en €15,99 per maand, terwijl Prime Video slechts €4,99 per maand kost. Bovendien krijg je met Amazon Prime niet alleen toegang tot video-inhoud, maar ook tot gratis verzending op Amazon-bestellingen, Prime Music en andere voordelen.

Amazon Prime aanbiedingen

Amazon Prime biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten. Zo kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode van 30 dagen, waarna je profiteert van alle voordelen van Prime, zoals gratis verzending en toegang tot Prime Video. Bovendien zijn er vaak exclusieve kortingen beschikbaar tijdens speciale evenementen zoals Prime Day, waarbij leden kunnen genieten van aanzienlijke prijsverlagingen op geselecteerde producten.

Kies een Amazon Prime abonnement

Ben je klaar om te genieten van je favoriete films, series en exclusieve content zoals The Boys en The Lord of the Rings: The Rings of Power? Met een Amazon Prime-abonnement krijg je toegang tot een breed scala aan entertainment via Prime Video, en dat voor slechts €4,99 per maand. Naast films en series biedt Amazon Prime extra voordelen zoals gratis verzending op bestellingen, muziekstreaming en toegang tot e-books.
Foto van Timothy
Timothy

Ik ben Timothy, een veelzijdige schrijver met een passie voor het verkennen van uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om technologie, cultuur, gezondheid of de laatste trends, ik ben altijd op zoek naar boeiende verhalen en inzichten om te delen. Schrijven is voor mij een manier om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Mijn doel is om lezers te informeren, te inspireren en hen nieuwe perspectieven te bieden op de wereld om hen heen. Ik streef ernaar om mijn woorden tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.