Wat kost Ekomenu in 2024?

Ekomenu biedt biologische en gezonde maaltijden met recepten voor verschillende diëten zoals vegan, keto, en vegetarisch. Hieronder vind je de bijgewerkte informatie en kosten voor 2024, inclusief belangrijke toevoegingen van het eerder genoemde artikel.

Inhoudsopgave

Wat kost Ekomenu in september 2024?

De prijzen voor Ekomenu hangen af van het aantal personen en maaltijden per week. Hier is een bijgewerkt overzicht van de kosten per portie:

Aantal personen3 maaltijden per week4 maaltijden per week
1 persoon€13,42€12,74
2 personen€7,83€7,44
3 personen€6,60€6,26
4 personen€5,94€5,64

Ekomenu biedt een gevarieerd aanbod aan recepten die biologisch zijn en voldoen aan specifieke dieetvoorkeuren.

Kostenvergelijking met andere maaltijdboxen

Ekomenu is vergelijkbaar in prijs met Veganbox, maar goedkoper dan Green Chef en Marley Spoon. Echter, Ekomenu is iets duurder dan Hello Fresh en significant duurder dan Dinnerly, de goedkoopste maaltijdbox in Nederland.

Meer weten over andere boxen? Vergelijk hier:

50% korting op je eerste Ekomenu box

Nieuwe klanten kunnen profiteren van een 50% korting op hun eerste Ekomenu box met de code “GEZONDNL503” of tot wel €40 korting. Dit maakt het gemakkelijk om Ekomenu uit te proberen en te genieten van biologische maaltijden tegen een lagere prijs. Bekijk alle acties op de Ekomenu website.

Gezond eten met Ekomenu!

Ekomenu is een uitstekende keuze voor wie biologisch en gezond wil eten, met prijzen die beginnen vanaf €5,64 per portie voor 4 personen. Hoewel het iets duurder kan zijn dan sommige andere boxen, biedt Ekomenu de garantie van 100% biologische ingrediënten, wat het aantrekkelijk maakt voor gezondheidsbewuste consumenten. Profiteer van de beschikbare Ekomenu kortingscode en bespaar op je eerste bestelling.

Foto van Timothy
Timothy

Ik ben Timothy, een veelzijdige schrijver met een passie voor het verkennen van uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om technologie, cultuur, gezondheid of de laatste trends, ik ben altijd op zoek naar boeiende verhalen en inzichten om te delen. Schrijven is voor mij een manier om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Mijn doel is om lezers te informeren, te inspireren en hen nieuwe perspectieven te bieden op de wereld om hen heen. Ik streef ernaar om mijn woorden tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.