Wat kost Marley Spoon in 2024?

Marley Spoon is een van de bekendste maaltijdboxen in Nederland. Het biedt verse ingrediënten en een brede keuze aan recepten. In dit artikel bespreken we de kosten van Marley Spoon, beschikbare kortingen en hoe je kunt beginnen met het uitproberen van deze maaltijdbox.

Inhoudsopgave

Wat is Marley Spoon?

Marley Spoon is een internationale maaltijdenbox die ook in Nederland verkrijgbaar is. Je hebt wekelijks de keuze uit meer dan 80 verschillende recepten, van vegetarische tot caloriearme en simpele gerechten. Deze maaltijdbox maakt het koken gemakkelijk en leuk met verse ingrediënten en stap-voor-stap recepten.

Wat kost Marley Spoon in september 2024?

De kosten van Marley Spoon variëren afhankelijk van het aantal personen en maaltijden dat je kiest. Hier is een overzicht van de prijzen:

Aantal maaltijden per week2 personen (per portie)4 personen (per portie)
2 maaltijden€9,50€6,62
3 maaltijden€7,16€5,25
4 maaltijden€6,62€5,18
5 maaltijden€6,30€4,65

De prijzen variëren van €44,99 tot €99,99 per week, inclusief bezorging.

Marley Spoon kortingscode voor nieuwe klanten

Nieuwe klanten kunnen profiteren van een Marley Spoon kortingscode waarmee je tot €105 korting krijgt op je eerste vijf maaltijdboxen, inclusief gratis verzending van de eerste box. Dit is een geweldige kans om Marley Spoon voordelig uit te proberen.

ActieDetails
Tot €105 korting op je eerste 5 boxenInclusief gratis bezorging van de eerste box

Wil je meteen aan de slag? Bestel hier jouw Marley Spoon box en geniet van heerlijke maaltijden aan huis.

Wat zit er in een Marley Spoon box?

Elke Marley Spoon box bevat alle benodigde verse ingrediënten en duidelijke recepten, zodat je snel een heerlijke maaltijd kunt bereiden. De recepten zijn geschikt voor verschillende dieetwensen en worden wekelijks vernieuwd.

Vergelijking met andere maaltijdboxen

Marley Spoon is duurder dan bijvoorbeeld Hello Fresh en Dinnerly, maar biedt meer keuzevrijheid. Wil je weten wat andere boxen kosten? Bekijk bijvoorbeeld wat Green Chef kost voor een andere premium optie en wat te denken van:

Benieuwd naar andere maaltijdboxen? Bekijk de kosten van:

Gezond eten met Marley Spoon!

Marley Spoon biedt een uitstekende balans tussen variatie, gemak en kwaliteit, met maaltijden vanaf €4,65 per portie voor 4 personen. Met een kortingscode Marley Spoon kun je tot €105 besparen op je eerste boxen. Dit maakt het de perfecte keuze voor wie van koken houdt, maar tijd wil besparen op het doen van boodschappen.

Foto van Timothy
Timothy

Ik ben Timothy, een veelzijdige schrijver met een passie voor het verkennen van uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om technologie, cultuur, gezondheid of de laatste trends, ik ben altijd op zoek naar boeiende verhalen en inzichten om te delen. Schrijven is voor mij een manier om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Mijn doel is om lezers te informeren, te inspireren en hen nieuwe perspectieven te bieden op de wereld om hen heen. Ik streef ernaar om mijn woorden tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.