Wat kost Green Chef?

Green Chef is een populaire maaltijdbox in Nederland die zich richt op gezonde, duurzame en biologische ingrediënten. Met een breed scala aan dieetopties zoals keto, vegan en koolhydraatarm, biedt Green Chef een verscheidenheid aan gerechten die gemakkelijk thuis te bereiden zijn. In dit artikel bespreken we de kosten van Green Chef, hoe je kunt besparen met kortingen, en vergelijken we de prijzen met andere maaltijdboxen.

Inhoudsopgave

Wat is Green Chef?

Green Chef biedt wekelijks een selectie van 25 gezonde en gevarieerde recepten, samengesteld door diëtisten. Deze maaltijden zijn afgestemd op verschillende dieetvoorkeuren, waaronder vegan, keto, koolhydraatarm en snel & gezond. Wat Green Chef bijzonder maakt, is dat alle recepten voldoen aan de Schijf van Vijf: minimaal 250 gram groenten per portie en een maximale hoeveelheid van 850 calorieën. Dit maakt het een gezonde optie voor iedereen die verantwoord wil eten zonder gedoe.

Ben je nieuwsgierig naar andere maaltijdboxen? Lees meer over wat Marley Spoon kost en vergelijk de opties.

Wat kost Green Chef in september 2024?

De prijs van een Green Chef box hangt af van het aantal personen en maaltijden dat je bestelt. Je kunt kiezen voor een box voor 2 of 4 personen, en selecteren of je 2, 3, 4 of 5 maaltijden per week wilt ontvangen. Hieronder vind je de kosten per portie en per box in 2024:

Maaltijden per week2 personen (per portie)4 personen (per portie)
2 maaltijden€10,75€8,88
3 maaltijden€8,33€7,00
4 maaltijden€8,00€6,69
5 maaltijden€7,70€6,35

De prijzen variëren afhankelijk van het aantal maaltijden en personen, en de kosten van de box liggen tussen €48,99 en €132,99 inclusief bezorging.

Green Chef kortingscode en acties

Hoewel Green Chef een premium prijsklasse heeft, kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen. Nieuwe klanten kunnen gebruikmaken van een kortingscode Green Chef waarmee je tot €90 korting ontvangt op je eerste 4 boxen. De eerste box wordt ook gratis bezorgd, wat het uitproberen van de maaltijdbox een stuk aantrekkelijker maakt.

ActieDetails
Geniet van €65 korting op je eerste 4 boxenKlik hier voor de actie

Bovendien kun je de Green Chef website bezoeken voor de laatste aanbiedingen en acties.

Wat zit er in de Green Chef box?

Elke Green Chef box bevat alle benodigde ingrediënten en een duidelijke receptkaart voor elke maaltijd. De recepten zijn eenvoudig te volgen en gericht op gezonde voeding. Dit maakt Green Chef ideaal voor iedereen die gezond wil eten, maar niet veel tijd wil besteden aan de voorbereiding.

Wil je meer weten over andere maaltijdboxen? Ontdek ook Ekomenu!

Green Chef contact en klantenservice

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging van je maaltijdbox? Je kunt eenvoudig contact opnemen met Green Chef via de website voor hulp met je bestellingen, facturen, of het gebruik van je kortingscode.

Gezond eten met Green Chef!

Green Chef is een uitstekende keuze voor wie gezonde, duurzame en biologische maaltijden zoekt. Met prijzen die variëren van €6,35 tot €10,75 per portie, biedt Green Chef een breed scala aan dieetopties. Hoewel het een van de duurste maaltijdboxen is, kun je met de Green Chef kortingscode veel besparen op je eerste bestelling.

Benieuwd naar andere maaltijdboxen? Bekijk ook Dinnerly!

Foto van Timothy
Timothy

Ik ben Timothy, een veelzijdige schrijver met een passie voor het verkennen van uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om technologie, cultuur, gezondheid of de laatste trends, ik ben altijd op zoek naar boeiende verhalen en inzichten om te delen. Schrijven is voor mij een manier om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en complexe ideeën op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Mijn doel is om lezers te informeren, te inspireren en hen nieuwe perspectieven te bieden op de wereld om hen heen. Ik streef ernaar om mijn woorden tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.